Natació

La berguedana Sheila Garcia, campiona de Catalunya de natació sincronitzada en figures

La berguedana Sheila Garcia, campiona de Catalunya de natació sincronitzada en figures
Sheila Garcia s'ha proclamat campiona a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. CEDIDA

La cantera d’El Tossalet-CN Berga segueix posant el seu nom en el panorama català de la natació sincronitzada. Aquest cap de setmana ha aconseguit dos ors i dos bronzes al Campionat de Catalunya de natació sincronitzada, disputat a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. La jove promesa Sheila Garcia, en categoria benjamí, i l’equip de combo d’11 i 12 anys han aconseguit els dos ors, mentre que els equips de combo de 13 i 14 anys i de menors de 10 han aconseguit la medalla de bronze.

En categoria benjamí en nivell III, Sheila Garcia s’ha proclamat campiona de Catalunya en figures després de sumar les puntuacions de dues competicions. Pel que fa als equips, en categoria d’11 i 12 anys de combo, el Tossalet-CN Berga també ha pujat a l’esglaó més alt del podi. L’equip ha estat format per Núria Armengau, Berta Fuste, Sheila García, Berta Lores, Daniela Núñez, Gabriela Parra, Núria Rafart, Ona Rovira i Irune Sánchez.

Però les bones actuacions no han acabat aquí. Les representants de 13 i 14 anys del club berguedà han fet bronze en modalitat de combo. Les nedadores que formaven l’equip eren Maria Canal, Maria Cinca, Xènia García, Laura Herrera, Marta Muro, Jailinne Salazar, Maria Sánchez, Queralt Sanatacreu i Ares Torra.

I finalment, en la categoria menor de 10 anys, el Tossalet-CN Berga també ha destacat amb un meritori tercer lloc en combo. En aquest cas, l’equip estava format per Carlota Culell, Leire Fernández, Tània Gonfaus, Marta González, Aina Molina, Dúnia Mollar, Sigrid Pérez, Iona Requena, Queralt Barrios i Laia València.

Cal dir que, resultats a banda, fins a 28 nedadores del club han competit a les piscines Bernat Picornell. Totes elles ho han fet després de mesos entrenant sota les ordres de Bea Rodríguez i Carme València.

sincronitzada-eltossalet-cnberga

campionat de Catalunya de natació sincronitzada El Tossalet - CN Berga Natació sincronitzada Sheila Garcia

Comentaris