Casserres Femení

Un darrer punt per cloure la temporada (2-2)

Un darrer punt per cloure la temporada (2-2)
Benítez i Cubillas en una acció del partit. LÍDIA LÓPEZ

L’últim partit de la temporada de futbol sala al pavelló de Casserres va acabar amb un empat a 2 entre el Puigfitó Casserres i el Sant Andreu. Tot i que les visitants jugaven amb les jugadores justes, l’entrenador rival va saber gestionar els temps morts per donar descans a les seves jugadores. El partit va servir per a confirmar un bon retorn de l’equip a Primera Catalana, on han sumat 36 punts i han acabat sisenes de catorze equips. A més, també ha servit per acomiadar de l’equip a la portera Carme Casals, que es retira.

El partit es va iniciar amb unes locals molt fortes i concentrades que ben aviat van fer una declaració d’intencions marcant el primer gol amb només dos minuts disputats. Jeni Serralvo era l’autora d’aquesta primera diana que decantava a favor de les berguedanes el domini del joc i la possessió de la pilota. I gràcies a aquest domini, va ser possible fer el segon, mitjançant Imma Benítez, que aprofitava un servei de córner. Les visitants no es quedarien de braços plegats i aviat replicaven amb el primer gol que obria una nova etapa de joc, de més intensitat amb poques ocasions clares. Les barcelonines jugaven amb un estil molt particular, on la portera sovint jugava molt avançada, i descol·locava una mica a les locals. A pocs segons pel descans, tornaven les taules al marcador i ja no es mourien.

La segona meitat ha començat més apaivagada, amb moviment de la pilota però poques ocasions. Cap a la meitat del període, les berguedanes s’animen a xutar més a porta però sense rematar, on destaca un pal molt desafortunat de Cèlia Guixé. Per la seva banda, les escasses ocasions del Sant Andreu eren ben salvades per la portera local, Quar Boixader. A cinc minuts per la botzina final, una falta molt lletja de la 15 rival a Nerea Gómez, que va rebre un cop totalment injustificat, va fer indignar al pavelló davant d’un àrbitre benèvol que només va mostrar la targeta groga a la jugadora, conscient de que l’equip no tenia recanvis. Tot i a intentar-ho fins al final, les berguedanes no van aconseguir moure el marcador i tanquen així la temporada amb un empat.

Carme CasalsCarme Casals Jugadora del Puigfitó Casserres

“Ha sigut un partit que ha començat molt bé però s’ha torçat amb dos gols tontos que ja no hem pogut recuperar a la segona part. No obstant això, no ens hem rendit i hem fet força fins al final per intentar rebatre-ho. Aquest és el nostre esperit. Jo marxo, però sé que elles són unes noies que sempre han lluitat i sempre seguiran lluitant.”

Carme Casals Primera Catalana FS sant andreu

Comentaris