Motor

Els berguedans Lluís Mas i Manel Fernández, segons al ral·li de l’Empordà

Els berguedans Lluís Mas i Manel Fernández, segons al ral·li de l’Empordà
El cotxe de Lluís Mas i Manel Fernández, en un tram del ral·li de l'Empordà, aquest cap de setmana. IGOR DÍEZ

L’equip de ral·lies format pel pilot avianès Lluís Mas i el copilot berguedà Manel Fernández ha quedat en segona posició del grup H10 del ral·li de l’Empordà que s’ha disputat aquest cap de setmana. La prova ha comptat amb més d’un centenar d’inscrits, repartits en diferents categories, i s’ha disputat per trams mítics del mundial com la Ganga, Santa Pellailla o Els Àngels.

L’equip Mas-Fernández va anar de menys a més durant tota la prova. Inicialment van adoptar una estratègia més aviat conservadora però a la segona meitat del ral·li van atacar amb contundència i van baixar molt el temps final.

La segona posició final permet a Mas i Fernández seguir vius en la lluita pel títol, que, segons han explicat, és el principal objectiu de la temporada.

Lluís Mas Manel Fernández Mas-Fernández Ral·li ral·li de l'Empordà

Comentaris