Esquí

La berguedana Aura Coronado es proclama Campiona d’Espanya i de Catalunya d’Alpí en Línia en la disciplina de GS

La berguedana Aura Coronado es proclama Campiona d’Espanya i de Catalunya d’Alpí en Línia en la disciplina de GS
Aura Coronado mostra les medalles del cap de setmana. CEDIDA MAY LUENGO ESQUÍ CLUB

La berguedana Aura Coronado Mateu s’ha convertit en Campiona d’Espanya i de Catalunya de Patins Alpí en Línia en la disciplina GS, en la primera prova de la temporada, disputada el darrer cap de setmana a Puigcerdà. Després d’aquesta, la del May Luengo Esquí Club ocupa la 8a posició del rànquing absolut espanyol i la 1a de la seva categoria. Amb aquesta competició, la de Castellar de n’Hug continua en la bona línia de resultats de la temporada de Patins Alpí, on va pujar a tots els podis de les curses en què va participar.

El proper repte de la Copa d’Espanya d’Esquí Alpí en Línia es disputarà a Salamanca. Tanmateix, s’han anunciat les dates en les quals se celebrarà el 2n Trofeu Berguedà, que seran el 29 i 30 de juliol, a Berga, i que comptarà amb la presència dels millors corredors i corredores espanyols i catalans.

auracoronadopuigcerda2

Aura Coronado en una de les proves. CEDIDA MAY LUENGO ESQUÍ CLUB

 

Vídeo amb imatges de la cursa de Puigcerdà

 

Aura Coronado Esquí en categoria Alpí Inline esquí en línia in line May Luengo Esquí Club patins en línia

Comentaris