Motor

Gerard Riu progressa a Le Mans

Gerard Riu progressa a Le Mans

El cap de setmana passat es va disputar la segona prova del FIM CEV Repsol Junior World Championship al circuit mundialista de Le Mans on el pilot de Casserres, Gerard Riu hi participava amb l’equip Mahindra LaGlisse Team.

Després d’uns entrenaments durs a causa de la pluja, Riu havia de tornar a remuntar per poder lluitar per les posicions de davant. Tot i això, el de Casserres va estar a l’altura de les circumstancies i va poder realitzar una bona progressió durant la carrera. Finalment, Riu es va quedar a les portes de la zona de punts, 18º, desprès de remuntar més de quinze posicions respecte a la seva plaça de sortida.

Així doncs, l’equip està content amb la progressió però saben que han de millorar encara més la nova moto. La propera carrera serà a casa, al Circuit de Barcelona-Catalunya del 16 al 18 de juny.

#67 Gerard Riu, pilot Mahindra LaGlisse Team

«He sortit bé i a la primera corba ja havia passat a molt pilots però hi ha hagut una mica de lío a la primera chicane i he hagut de sortir de pista i he tornat a perdre posicions. A partir d’aquí, he començat a agafar ritme i al final he tornat a passar a bastants pilots, acabant a la mateixa posició que la primera carrera a Albacete.  Hem de seguir treballant molt amb la moto ja que falta polir alguns detalls però cada vegada ens adaptem millor a ella. Espero que a Montmeló puguem  fer millors entrenaments i aconseguir un bon resultat a la carrera”

FIM CEV Repsol Gerard Riu Mahindra LaGlisse Team Moto3

Comentaris