Casserres Masculí

El Casserres s’acomiada de l’afició amb golejada (9-6)

El Casserres s’acomiada de l’afició amb golejada (9-6)
Els jugadors mantegen l'entrenador, Albert Molina. LÍDIA LÓPEZ

El Pavelló Municipal de Casserres ha viscut l’últim partit del sènior masculí a casa d’aquesta temporada. Els berguedans han rebut a l’Eixample Diferòptics l’equip que ocupava una plaça per sobre d’ells a la classificació i amb la victòria, per un contundent 9 a 6, han aconseguit arrabassar-los la sisena plaça. La propera jornada l’equip es desplaçarà a Barcelona per enfrontar-se a l’Estel Vallseca, equip en posició d’ascens.

Els locals van entrar al partit amb molta força i ganes de fer gaudir a l’afició. I amb aquest ímpetu, els gols no es van fer esperar. Eloy Carmona i Isaac Cabana obrien el marcador amb dos gols ràpids, als minuts 2 i 6, que responien els visitants amb un altre. El domini local va anar in crescendo i, a la recta final del període Cabana marcava en dues ocasions més i Carmona una altra per posar una gran distància de cara a la segona part, amb el 5 a 1 al marcador.

A la represa, seria el torn dels barcelonins de donar-ho tot per igualar el joc i, tot i que van aconseguir retenir els locals, no van aconseguir en cap moment superar el marge de tres gols amb els que es va finalitzar la trobada. Amb només cinc minuts d’aquesta part disputats, el marcador ja s’havia elevat fins el 7 a 4, amb penal a favor dels visitants a causa d’unes mans a l’àrea de Josep Serralta. Franc Serra i Carmona van ser els autors dels dos gols en aquest tram. El partit no va perdre intensitat, si bé els gols es van anar produint de forma més espaiada en el temps. Un gol en pròpia porta i el quart d’Eloy Carmona van acabar d’arrodonir el resultat local, que encara podria haver estat més gran tenint en compte les nombroses ocasions que van tenir al llarg del partit. Els de l’Eixample, que no van arronsar el cap, van ajudar a que els assistents gaudissin d’un gran partit amb un resultat final de 9 a 6.

 

Arnau RiArnau Riberabera Jugador del PCImagine Casserres

“Trobo que avui hem sortit molt bé i la primera part ha estat absolutament nostra. A la segona, ells estaven més forts però hem pogut fer bo el marge de gols que teníem per aconseguir la victòria. Portem un final de temporada molt bo: amb aquest, ja són cinc els partits consecutius guanyant. Això fa que tinguem opcions de quedar més amunt a la calssificació i, tot i que ja tinguem la permanència a les mans, és un bon al·licient més per continuar esforçant-nos al màxim.”

 

Jornada de celebració

Jor 25 Celebració

Els 10 minuts de descans del partit es van aprofitar per homenatjar a les jugadores del Cadet / Juvenil Femení del club, que han realitzat una magnífica temporada aconseguint el subcampionat de lliga. Ja al final del partit, el club també va aprofitar per donar les gràcies a l’afició oferint un berenar a tots els assistents per l’entrega incondicional de la grada una temporada més. Tot plegat va resultar en una celebració per la temporada viscuda, el millor any de la història del club des de la seva formació.

 

Arnau Ribera Divisió Honor FS Eixample Diferòptics

Comentaris