C AT Gironella

Adéu als fantasmes (1-0)

Adéu als fantasmes (1-0)

46 punts. Fa setmanes que l’equip recalcava que aquest era el gran objectiu. Des d’avui, ha passat de ser un repte a ser una realitat. El Gironella s’ha imposat per la mínima, 1 a 0, al Molletense, un rival directe en la lluita per evitar els descensos compensats de Segona Catalana. Els gironellencs han estat molt superiors però no han sabut matar el partit i han acabat patint per sumar els tres punts.

L’enfrontament ha començat amb un Gironella molt còmode sobre el terreny de joc, amb fluïdesa a l’hora de trenar jugades i intensitat quan tocava pressionar la sortida de pilota dels molletans. Els homes de Ponti creaven molt perill per bandes –sobretot per la dreta, amb Èric Santmartí i Marc Oses- i precisament en aquesta zona del camp s’ha originat el primer i únic gol del partit. Oses ha enviat una bona passada en profunditat a Èric, que ha arribat a línia de fons i s’ha tret de la màniga un centre magnífic que Manel Uribe ha rematat dins amb el cap.

El gol, que ha arribat al minut 11 no ha canviat res. El Gironella ha seguit jugant en camp contrari. Safont ha estat el timó mentre que Èric i Manel han portat de corcoll la defensa visitant. Pau Ragués també ho ha provat en alguna ocasió des de fora l’àrea gràcies a petites dosis de qualitat tècnica. Al descans, però, 1 a 0 i la sensació que el marcador hauria de ser molt més contundent.

A la represa, el Gironella ha intentat seguir amb la tònica de la primera i, de fet, inicialment ho ha aconseguit. Però amb el pas dels minuts i en vista que els locals eren incapaços de sentenciar, el Molletense ha vist l’oportunitat de treure punts del Berguedà i ha avançat línies. El cas és que els vallesans no han creat massa perill però s’han fet un fart de llançar pilotes a l’àrea. Les més perilloses han continuat al bàndol local.

Però a les acaballes el partit s’ha revolucionat. L’àrbitre ha xiulat una sèrie de fores de joc consecutius al Molletense i li ha anul·lat un gol per mans dins l’àrea. La grada no s’ho ha pres bé i ha esclatat contra el col·legiat, la qual cosa ha propiciat que hi haguessin més discussions fora el camp que dins. L’ambient tens de les grades s’ha acabat contagiant als jugadors i el Molletense ha vist com l’entrenador era expulsat i, minuts més tard, també ha perdut un jugador que s’ha dirigit al col·legiat amb empentes. No s’ha jugat pràcticament res més i amb l’1 a 0 i la polèmica ha mort el partit.

El post-partit: Gironella 1 Molletense 0

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“No hem fet el segon gol i hem acabat patint. El rival ens ha creat poques ocasions però al final han tirat línies endavant i han tingut opcions. Tot i així, crec que ens hem merescut guanyar. La consigna al descans ha estat la mateixa que a la primera part: buscar joc per bandes i combinacions a dalt, però sobretot tenir la pilota. Crec que els 90 minuts en general han estat correctes. No ha estat el nostre millor partit però tampoc ha estat dels pitjors. Llàstima que no hem fet el segon però s’ha estat a un nivell bastant bo. Estem pràcticament salvats. Jo li donaria un 99% de possibilitats.”

oses-retallMarc Oses Jugador de l’Atlètic Gironella

“A la primera part hem dominat més. Hem creat moltes ocasions. A la segona hem acabat una mica més aculats però hem sabut patir. Per sort, hem estat forts en defensa i molt ordenats. Ens esperàvem aquest tipus de partit, contra un equip que s’hi jugava molt més que nosaltres. Crec que hem pecat de no tenir la pilota a la segona part i no materialitzar les ocasions per matar el partit. Amb els tres punts d’avui, estem pràcticament salvats i penso que la temporada ha estat bona. Tot i les baixes sensibles, hem pogut competir amb tothom -també amb els de dalt- i això és molt positiu.”

Segona Catalana

Comentaris