Futbol

L’aleví de l’Alt Berguedà i la lluita d’infantils entre Berga i Puig-reig, altres èxits formatius

L’aleví de l’Alt Berguedà i la lluita d’infantils entre Berga i Puig-reig, altres èxits formatius
L'aleví de l'Alt Berguedà que ho ha guanyat tot a Tercera Divisió i ja és campió. CEDIDA

Aquest cap de setmana el cadet A del Club Esportiu Berga podria fer un pas de gegant per pujar a Preferent, però la comarca compta amb altres equips que també estan fent una campanya més que positiva. De fet, sense anar més lluny, el propi Berga té dos infantils que encara tenen opcions de pujar de categoria.

L’infantil A berguedà, a Primera Divisió, és a un punt del líder, el Gimnàstic de Manresa, quan només falten tres jornades pel final de la competició. De fet, l’equip va perdre el liderat aquest passat cap de setmana en caure derrotat al camp del Júnior per un ajustat 4 a 3.

El B, per la seva banda, és segon al grup 27 de Segona Divisió, a 2 punts del líder, que casualment és un altre equip berguedà: el CE Puig-reig. Així doncs, en aquesta categoria el campionat es decidirà entre dos clubs de la comarca que no han perdut cap partit en tota la temporada i lideren la classificació amb escreix.

A Avià, una de les grans actuacions de la temporada l’ha protagonitzat el juvenil B de la UE Avià, a Segona Divisió. Ara mateix és segon, a sis punts del Joanenc, que és líder amb un partit més. També és destacable la campanya de l’aleví B, que és tercer a Tercera Divisió, amb opcions de finalitzar segon però sense opcions de plantar cara al campió, el Gimnàstic de Manresa.

Qui sí que sabrà què se sent com a campió en categoria aleví és l’Alt Berguedà. El club, que es va fundar l’estiu passat, compta amb un aleví que ha arrasat al grup 17 de Tercera Divisió, on ho ha guanyat absolutament tot i no ha tingut rival. Cal destacar d’aquesta mateixa lliga que l’Atlètic Gironella és el segon classificat, a 19 punts dels campions i amb tres de marge respecte el segon classificat, que és el Joanenc.

Futbol base

Comentaris