CE Berga

Un gol de Noguera en temps afegit dóna tres punts més al Berga (1-0)

Un gol de Noguera en temps afegit dóna tres punts més al Berga (1-0)
Joan Noguera, autor del gol aquest cap de setmana contra el San Lorenzo. ALEIX CAMPRUBÍ

Nova victòria del Club Esportiu Berga. El conjunt dirigit per Joan Prat s’ha imposat aquest cap de setmana, a casa, contra el San Lorenzo en un partit que deixa pràcticament sentenciat el conjunt vallesà a la zona de descens. Un solitari gol de Joan Noguera a les acaballes del partit va ser suficient per als berguedans, que sumen tres punts més per refermar-se a la meitat alta de la classificació.

El partit va ser bastant ensopit. El Berga va ser superior a un San Lorenzo que es va limitar a esperar el rival a darrera, basant el seu atac en tímids contracops. Els locals van tenir les ocasions més clares del partit però van topar-se una i altra vegada amb el porter vallesà, Joel Jiménez, que sens dubte va ser el millor del partit.

El Berga es va trobar un equip que, a diferència d’ells, s’hi jugava la temporada. Això va fer que el San Lorenzo fos molt prudent a l’hora de concedir espais en defensa i que el partit gaudís d’escasses ocasions de gol, tot i el domini berguedà. Però a les acaballes de l’enfrontament, l’escenari va canviar. Els visitants, conscients que un empat no els servia de gaire, es van llançar a l’atac a la desesperada i el Berga en va fer prou amb un contracop letal per decantar el marcador al seu favor. Servei del porter Juan Muñoz i 3×2 protagonitzat per Elvis, Sergi Ruiz i Noguera, que va encarar el porter i va definir a la perfecció. Al cap de pocs segons, el col·legiat va assenyalar la fi del partit.

El post-partit: Berga 1 San Lorenzo 0

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“La primera part ha estat més entretinguda, però en general ha estat un partit sense massa història. Hi havia més ritme abans del descans, però a mi em donava la impressió que ells havien de proposar alguna cosa més, ja que s’ho estaven jugant tot. Nosaltres penso que complim amb l’expedient: tenim partits contra gent que s’hi juga molt i plantem cara i ara sumem dos partits consecutius guanyats i amb la porteria a 0. És bo per oblidar la desfeta contra el Matadepera.”

nogueraJoan Noguera Jugador del Club Esportiu Berga

“Nosaltres vam sortir a per la victòria des del primer minut 1. Vam tenir tres bons remats que va treure el seu porter i ells van tenir una falta que va salvar el Juan. Més enllà d’això, poca cosa. Ells s’estan jugant el descens i sabíem que seria complicat. No hi va haver gaires ocasions però les més clares van ser nostres. El San Lorenzo es va tancar  però en els últims minuts va començar a atacar a la desesperada i ho vam aprofitar. Ara mateix estem setens i encara podem superar uns quants equips. L’objectiu és intentar quedar el màxim amunt possible. Anem a dos camps d’equips que estan per sobre i creiem que som capaços de treure’n bons resultats. Ara bé, fem el que en aquests partits que queden, la temporada haurà estat bona.”

Joan Noguera Joan Prat San Lorenzo Segona Catalana

Comentaris


http://shoptesting.timo-warnken.de/wordpress/index.php/handjob-horny/hot-teen-sucks-big-dick-jessica-sexxxton-licking-pussy/