C AT Gironella

Tres punts plàcids amb olor de permanència (1-4)

Tres punts plàcids amb olor de permanència (1-4)
Els jugadors de l'Atlètic Gironella celebren un gol en el derbi contra el Berga, a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

Visitar el cuer ja descendit quan t’estàs jugant les garrofes és sempre una bona notícia. El Gironella ho ha aprofitat aquest cap de setmana per sumar tres punts més que l’acosten a la tranquil·litat de no haver de patir pels descensos compensats. Van guanyar per un contundent 1 a 4 a un rival, La Torreta, que afrontava el partit amb cinc juvenils i moltes baixes.

Els gironellencs van saltar al camp un pèl adormits i La Torreta es va avançar en el marcador amb un golàs per l’escaire. La primera part va ser bastant fluixa per part dels dos equips però el Gironella va gaudir de diverses ocasions clares davant un equip que deixava molts espais al darrera. El gol de l’empat, però, no va arribar fins a les acaballes del primer temps. David Vilarroda va superar la línia defensiva amb una desmarcada a l’esquena dels rivals i va definir a plaer davant el porter local.

A la represa, els homes de Ponti van millorar i els gols van anar caient progressivament. El 2 a 1 ha arribat gràcies a un penal sobre Manel Uribe que Rafa Zafra s’ha encarregat d’executar. Els espais a l’esquena de la defensa rival eren més grans que mai i els dos últims gols del partit serien calcats al primer: Safont va definir dos u contra uns magistralment per col·locar el definitiu 1 a 4 al marcador i acabar amb les opcions de puntuar de La Torreta.

El post-partit: La Torreta 1 Gironella 4

pontiJordi Ponti ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Afrontàvem el partit amb moltes ganes de sumar els tres punts per deixar-ho tot enllestit com més aviat millor. A més, jugàvem contra un equip que no s’hi jugava res i tenia moltes baixes. Van venir amb cinc juvenils i es va notar la diferència. Però vam sortir bastant malament i es van avançar amb un golàs. Per sort vam remuntar però sense fer un gran partit. Els tres punts són molt importants perquè el Molletense i el Sallent van punxar i hem guanyat dues posicions. Aquesta setmana que ve ens ve el Molletense a casa i guanyar-lo sí que seria un pas definitiu per oblidar-nos dels descensos compensats.”

David SafontDavid Safont Jugador de l’Atlètic Gironella

“Va ser un mal partit per part nostre. Vam sortir molt adormits, com si ja haguéssim guanyat el partit, però a la segona vam millorar una mica. El rival nom em va agradar gaire, els vaig  veure molt fluixets, però nosaltres podíem haver fet alguna cosa més. Aquesta setmana era clau guanyar, per tant, la millor notícia és el resultat. No ens podem encantar per si hi ha descensos compensats.”

David Safont Jordi Pont Ponti La Torreta Segona Catalana

Comentaris