Casserres Masculí, Puig-reig

Punt de partit (1-6)

Punt de partit (1-6)

No hi ha qui aturi als nois del PCImagine Casserres. Aquesta jornada l’equip ha tornat a sumar una victòria a domicili amb golejada inclosa contra l’Olesa, equip en zona de descens que ajuda doblement als berguedans en la seva lluita per la permanència, de la que es troben a només dos punts.

El partit es va iniciar amb uns visitants inquiets i uns locals que, afavorits per l’escalf del seu públic, portaven més el ritme de joc i jugaven amb  més comoditat. No obstant això, els d’Olesa tampoc van generar cap ocasió prou bona per avançar-se ni dominar amb fermesa davant d’uns berguedans que, tot i a estar més descol·locats, no es deixaven enredar. El descans va arribar sense que el marcador s’hagués estrenat.

A la represa, els casserrencs entraven a la pista reactivats, i a mesura que van agafar el ritme i l’estil amb el que se senten còmodes, els gols van arribar. Robert Perarnau era l’encarregat d’obrir el marcador al minut 26, que més tard, al 32 i 34, ampliarien Franc Serra i Eloy Carmona. Amb aquesta situació, els d’Olesa van sortir amb el porter de jugador per posar remei a la situació i girar a favor la balança. Però, lluny d’això, només van ser capaços de fer un gol en el temps que els berguedans van veure porteria en tres ocasions més gràcies a Carmona novament, Xavi Sala i Isaac Cabana.

YounessYouness Zaouaghi Jugador del PCImagine Casserres

“Aquesta temporada ens ha costat arrencar per ser en una nova categoria. Els darrers partits sortim sempre amb molta intensitat i concentrats i per això ens van millor les coses. Crec que ens podrem salvar per intentarem fer una millor campanya l’any vinent.”

 

El Puig-reig perd una oportunitat per reenganxar-se a la salvació (3-2)

Derrota berguedana contra un rival directe en la lluita pel descens. El partit es plantejava inicialment complicat pels visitants, doncs jugarien en una pista a l’aire lliure i amb terra de ciment. Com era previsible, els de Puig-reig se sentien incòmodes en aquestes condicions, si bé van saber resistir les empentes rivals per anar al descans amb empat a 0. A la represa, els berguedans van sortir amb motivació i fruit d’això inauguren el marcador. Però el costum a la pista dels locals va propiciar tres gols seguits que posaven molt difícil. Jugant de cinc els darrers 3 minuts, el Puig-reig fa un darrer gol que defineix el 3 a 2 definitiu.

Divisió Honor FS Olesa Segona Catalana FS Youness Zaouaghi

Comentaris