Bàsquet Berga

El Beep Berga cau amb bon paper davant un rival que s’ho jugava tot (58-73)

El Beep Berga cau amb bon paper davant un rival que s’ho jugava tot (58-73)
L'equip diu adéu a l'afició en el darrer partit a Berga. ALEIX CAMPRUBÍ I PONT

El Beep Berga sortia amb ganes de fer una bona actuació en el darrer partit davant de l’afició de la temporada. En bona mesura l’equip ho va aconseguir, tot i no sumar la victòria, en caure per 58 a 73 davant un rival que es jugava l’ascens, com és el Lliçà d’Amunt.

tinto2

L’inici no podria ser millor per als berguedans, amb un parcial de 12 a 4 en tres minuts, gràcies a l’encert ofensiu però, especialment, a través d’una bona i treballada defensa. El rival reacciona tímidament després del temps mort, però el seriós treball dels locals aconsegueix que el parcial acabi 19 a 14. En el segon, el rival surt més entonat, especialment des de l’exterior, però el Berga aconsegueix que els visitants no es posin perribera1 davant, per més que a estones té badades defensives importants i concedeix diversos rebots ofensius. D’aquesta manera, l’equip arriba al descans 32 a 29 i amb bones sensacions.

A la segona meitat el Lliçà d’Amunt segueix una mica espès, però vivint del tir exterior i els rebots en atac, mentre el Beep segueix amb la seva bona feina. A l’equador del temps el rival es posa 4 per sobre i els locals tenen dificultats per reaccionar, per la qual cosa s’arriba al darrer parcial amb uns locals groguis i un marcador de 44 a 54. En aquest, els berguedans fan un intent de remuntada, acostant-se a 6, però el rival segueix fent mal a la defensa local, tinto1tant per dins com per fora, aconseguint un avantatge de 14 punts a falta de 4 minuts. Això deixa a l’equip sense forces i la remuntada es preveu impossible, per la qual cosa s’arriba al final amb el marcador de 58 a 75.

Aquesta és la 22a derrota que suma el Berga aquesta temporada, per 7 victòries, per la qual cosa acabarà la temporada com a cuer. El darrer rival serà el Sagrada Família, el 7è classificat amb 15 punts.

Diversos jugadors van poder sumar, gràcies al fet que es van repartir una mica més els minuts, amb la temporada pràcticament finalitzada i sense opcions. Van tornar a destacar, però, Oriol Tintó, amb 15 punts, i Oleguer Cruz, amb 14. També van aportar Jordi Riu i Marc Ribera (3 de 4 en triples), amb 9 punts cadascú.

ernest

hugretallHug Tuyet Segon entrenador Beep Berga i president del club

“Hem fet un bon partit contra la millor defensa de la lliga. Havien de guanyar per pujar a copa i els hem fet suar, ja que en cap moment han vist el partit per guanyat, potser només amb l’avantatge de falta de 4 minuts. Hem fet bé les coses, tant en atac com en defensa, han sumat diversos jugadors i hem fet mal des de diversos llocs, per tant, la valoració del partit és bona. Tot i ja haver baixat, no hem tirat el partit i hem demostrat que volíem lluitar fins al final. El bon inici de partit ha estat provocat per la falta de pressió i voler regalar un bon partit a l’afició”.

TintoretallOriol Tintó Jugador Beep Berga

“Era un partit complicat, ja que el rival es jugava l’ascens. Hem aguantat bé, especialment en la primera part, on hem acabat per davant. A la segona han apretat més i han posat una marxa més que nosaltres. Per alguna cosa som segons. Els hem patit i al final se’ns han escapat. Jugar sense pressió serveix moltes vegades, per no perdre pilotes tontes per exemple. A nivell individual estic content, però no ha servit de res”.

banqueta1

Bàsquet Bàsquet Berga beep bàsquet berga beep berga Berga Hug Tuyet manel de haro oriol tinto

Comentaris