Casserres Femení

La segona volta es fa feixuga (0-5)

La segona volta es fa feixuga (0-5)
Darrer xut de falta de les visitants. LÍDIA LÓPEZ

El Puigfitó Casserres ha patit una nova derrota per golejada a casa. En aquesta ocasió, el seu botxí ha estat el Jordi Torras Femení, un conjunt fort que ocupa la tercera posició a la classificació. Sembla que el factor camp, amb el que gairebé no van comptar a la primera volta, no està afavorint a les berguedanes, que no veuen la sortida d’aquesta mala situació.

El partit va començar amb serenitat, igualtat entre conjunts i respecte mutu. Cap equip destacava per sobre de l’altre i, sense generar gaires ocasions, hi havia molt moviment de la pilota. La situació va canviar dràsticament després de que al minut 11, les de Sant Vicenç fessin el primer gol i un núvol d’inseguretat cobrís el bàndol local. Als minuts 12 i 15 dos errors defensius van facilitar el segon i tercer gol que posava difícil el partit a les berguedanes. I amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona meitat, les de Casserres van sortir a plantar cara i lluitar pel partit, si bé, un gol ràpid al minut 24 soterrava els ànims de les locals novament. Els minuts van passar sense que les berguedanes veiessin ni ampliar ni retallar la distància, tot i tenir alguna bona ocasió. A pocs segons pel final, el rebot d’un xut de falta arrodoniria la golejada de les del Baix Llobregat amb el 0 a 5 final.

Xavier ParcerisaXavier Parcerisa Entrenador del Puigfitó Casserres

“La temporada se’ns està fent llarga. Sense els nervis del descens, ja no hi ha tota la intensitat que sí teníem a la primera volta, quan ens hi jugàvem la categoria. Jo crec que ens hem d’animar, hem de recuperar-nos psicològicament, per acabar de fer una temporada digna.”

 

Jordi Torras Femení Primera Catalana FS Xavier Parcerisa

Comentaris