Bàsquet Puig-reig

Salvats per la porta gran (82-57)

Salvats per la porta gran (82-57)

El CB Puig-reig seguirà a Tercera catalana la temporada vinent. Amb la bona victòria en la visita del Vilabasquet, per 82 a 57, els berguedans s’asseguren la permanència a la categoria.

Els locals entraren molt forts al partit, amb la idea nítida de fer transicions ràpides sempre que fossin possibles, a través de les quals arriben 18 a 10 al final del primer quart. En el segon, la bona direcció d’Enric Ballús, especialment en els contracops, i dos triples consecutius d’Eric Tejero, posen terra entremig i un marcador de 45 a 22 al descans.

A la represa segueix la mateixa dinàmica, amb una defensa intensa, bones transicions i efectivitat en els tirs lliures, aconseguint-ne 18 a 23 al llarg del partit. Edgar Correia i Eric Tejero aconseguien anotar amb facilitat, per certificar la victòria al final del tercer temps, amb el 63 a 43. En el darrer, la relaxació i les múltiples faltes entorpiren el joc en uns minuts de poca anotació, que acabaren posant el definitiu 82 a 57 que deixa un bon gust de boca per afrontar els dos darrers compromisos sense cap pressió.

Durant tot el partit, els jugadors es van mostrar implicats per no deixar escapar l’avantatge i aconseguien anotar de forma repartida. Els màxims registres van ser per Eric Tejero, amb 17 punts, i Edgar Correia, amb 16.

El Puig-reig sentencia la seva salvació i, amb 14 victòries, segueix a la 7a plaça. La setmana vinent el rival serà el Gelida, que es juga la permanència, ja que és 13è classificat, amb 9 victòries.

Bàsquet basquet puig reig edgar correia enric tejero Puig-reig

Comentaris