C AT Gironella

Esforç sense recompensa contra un líder amb cara de campió (1-2)

Esforç sense recompensa contra un líder amb cara de campió (1-2)
Pau Ragués es lamenta, a terra, en el derbi comarcal contra el Berga, fa unes setmanes. ALEIX CAMPRUBÍ

El líder no perdona. L’Atlètic Gironella ha perdut aquest cap de setmana, a casa, contra el poderós primer classificat de la categoria, el Cardedeu, per un ajustat 1 a 2. Els gironellencs van plantar i cara i, fins i tot, van tenir les seves opcions d’endur-se els tres punts. Però un contracop a les acaballes del partit va ser decisiu per decantar la balança en favor dels visitants, que fan un pas de gegant per endur-se el campionat i pujar a Primera Catalana.

El Gironella va començar espès. La pressió alta del rival va obligar els de Ponti a optar pel joc directe i a llançar pilotades a l’àrea atacant. Va costar ben bé 20 minuts que els locals comencessin a gaudir de la pilota com els agrada. Però el Cardedeu tampoc creava massa perill. Conscients que el gran punt fort del rival eren els tres homes de dalt, els gironellencs eren conscients que no convenia concedir ocasions i així va ser. El partit tenia molt ritme, però poques ocasions, i amb el 0 a 0 es va arribar al descans.

A la represa, el marcador es va animar. Ben aviat, el Cardedeu es va avançar gràcies a un mal refús en zona perillosa. El gerro d’aigua freda va fer que al Gironella li costés uns minuts reaccionar però l’empat acabaria arribant. Els córners tornarien a donar resultat i amb els mateixos protagonistes de sempre: Safont i Uribe. Al minut 70, Safont va servir des de la cantonada i Uribe es va encarregar de rematar a plaer des del segon pal. 1 a 1 i tot obert.

Arran del gol, el Gironella va gaudir dels seus millors minuts i de diverses ocasions per posar-se per davant però les va desaprofitar i ho va acabar pagant. Al minut 81, una pilota llarga del Cardedeu va desconcertar defensa i porter del Gironella i Fortuny va aprofitar-ho per marcar. No es van entendre. El gol va anestesiar el partit, que va morir sense pena ni glòria.

El post-partit: Gironella 1 Cardedeu 2

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Jugador de l’Atlètic Gironella

“Me’n vaig decepcionat pel resultat. Hem fet un partit bastant correcte, bastant bé en línies generals. Jugàvem contra un molt bon equip que a davant té tres homes que a nivell golejador marquen la diferència. Sabíem que qualsevol error defensiu ens podia penalitzar i així ha estat. Aquest equip no perdona. Ara, necessitem sumar sis punts per assegurar la permanència i evitar que ens arrosseguin els descensos compensats. Nosaltres no tenm un calendari dolent, ni molt menys, però els nostres rivals tampoc. La setmana que ve anem al camp de la Torreta, que ja ha baixat, però no ens en podem refiar.”

pol-ginestaPol Ginestà Jugador de l’Atlètic Gironella

“Crec que l’empat hauria estat el marcador més just. Ens hem trobat un molt bon equip, amb tres jugadors sa dalt que marquen la diferència. Tots dos equips hi hem posat molt ritme però tampoc hi ha hagut massa ocasions. El gran objectiu ara és assegurar matemàticament la permanència. Anem al camp de la Torreta la setmana que ve i teòricament ha de ser un partit assequible, però són les últimes jornades i tothom vol guanyar.”

Comentaris