Casserres Masculí, Puig-reig

Pas ferm cap a la permanència (5-3)

Pas ferm cap a la permanència (5-3)
Celebració del cinquè i definitiu gol del partit. LÍDIA LÓPEZ

Important victòria del PCImagine Casserres aquesta jornada a la seva pista. Els berguedans s’han imposat contra un rival directe per la permanència, el Gràcia, desfent així l’empat amb el qual s’enfrontaven. Els nois del Casserres afronten amb una mica més de tranquil·litat l’últim mes de competició que acabarà decidint quins són els quatre equips del grup que tornen a Primera Catalana.

El partit començava amb molta intensitat i igualtat per part dels dos equips, que tenien ocasions ben aviat pels errors defensius que uns i altres cometien fruit del neguit generalitzat. Així, als minuts 2 i 4 arribaven els primers gols, un per a cada equip, avançant-se el Gràcia i empatant Robert Perarnau. La dinàmica es mantenia i cap conjunt dominava. Al minut 14, el porter del Casserres, Héctor Gómez, aturava un xut de falta perillós però el nerviosisme a la defensa provocava que Arnau Ribera l’acabés ficant dins. No obstant això, el descans es faria amb igualtat després que Josep Serralta transformés un penal a favor dels locals col·locant el 2 a 2 al marcador.

La segona meitat començava calcada a la primera: respecte absolut entre equips, màxima implicació de tots els jugadors i una mica de desconcert per la igualtat. I novament, els visitants es posaven per davant amb només dos minuts disputats. Perarnau feia el doblet per tornar a igualar el joc i acabar de despertar els casserrencs, que entrarien en una bona dinàmica i farien dos gols més seguits, el primer anul·lat per l’àrbritre i el segon, al minut 31 de Franc Serra. Tot i anar per davant, el partit seguia obert i els barcelonins lluitaven per recuperar l’empat, arribant a sortir amb el porter de jugador els darrers 5min. Xavi Sala sentenciaria el partit fent el 5 a 3 quan restaven escassos tres segons de partit.

Héctor Gómez

Héctor Gómez Jugador del PCImagine Casserres

“Hem començat una mica fluixos i despistats en defensa, tot i que no ens hem despenjat del joc. Ja a la segona part ens hem pogut activar i tirar el partit endavant, més per la nostra confiança i ímpetu que pel joc en sí. Els gols han arribat i ens hem posat per davant per endur-nos el partit, que és molt important tractant-se d’un rival directe perquè ara guanyem en gol average i tenim 3 punts més. Així que estem molt ben situats per encarar la recta final de lliga.”

 

El Puig-reig, contra les cordes novament (4-7)
L’equip berguedà a Segona Catalana, el Puig-reig, ha de posar-se les piles de cara a l’últim mes de competició després d’haver perdut aquesta jornada contra el Riudebitlles. Tot i haver començat concentrats i liderant, arribant amb el marcador favorable al descans, els berguedans s’han desfet a la recta final del partit encaixant quatre gols en tan sols 5 minuts que han tombat totes les opcions d’aconseguir sumar punts aquesta jornada. Uns punts que són vitals en aquests moments, doncs els quatre equips que es disputen la permanència i dels quals dos baixaran, estan a només 4 punts de diferència.

Divisió Honor FS Gràcia FS Héctor Gómez Segona Catalana FS

Comentaris