Handbol

L’Handbol Berga s’acomiada amb derrota (22-27)

L’Handbol Berga s’acomiada amb derrota (22-27)
Salutació inicial entre els dos conjunts. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Handbol Berga no s’ha pogut acomiadar de l’afició amb victòria, al caure derrotat per 22 a 27 en la visita del Montgrí, en el darrer partit de la temporada. El partit va ser intranscendent, ja que el Berga, ja descendit, no s’hi jugava res, i el rival era conscient que jugant amb calma podia emportar-se la victòria.

ramonD’aquesta manera, els dos equips plantegen un partit plàcid i tranquil pràcticament en la seva totalitat, per la qual cosa es juguen possessions llargues i jugades elaborades en general. El partit és ajustat, però amb el Berga per darrere al marcador fins al minut 15, quan es posa per davant, i aconsegueix una renda de 2 gols des de la serenitat. El rival segueix tranquil, conscient que quan entrin les ocasions que està fallant, en bona mesura gràcies a les aturades de Guillem Campillo, es posarà al partit, i s’arriba al descans 14 a 12.

Pverdaguerer no faltar a la tradició, els de Quico Sanz van començar la segona meitat fora del partit. D’aquesta manera, el rival aconsegueix un parcial de +5, que dóna un avantatge de 3 gols al Montgrí. A partir d’aquí, els locals posen una marxa més, però aquesta no serveix per retallar, ja fos per no trobar xut, per males decisions o per les bones aturades del porter rival. Amb el pas dels minuts, l’avantatge augmenta més i arriba al +5, passat l’equador, diferència que es mantindrà fins al final del partit amb el definitiu 22 a 27.

D’aquesta manera, l’equip finalitza la campanya baixant a quarta catalana, ja que només ha sumat 14 punts, quedant-se a 3 de la salvació. Els berguedans han sumat 5 victòries i 4 empats en 26 jornades, registrant 658 gols a favor, 745 en contra i, per tant, un average de -87.

subi

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“Ha sigut un partit de cloenda, on era important que jugués tothom. Hem fet una primera part decent, i a la segona també vam competir. Ells s’hi jugaven més, no va tenir més història. La nota positiva és el bon estat del porter Campillo, després de la lesió. Era un dia per acomiadar al Joan Fauch i al Marc Giménez, i jo també marxo”.

“La nova junta vol un nou entrenador i jo ja vaig dir que plegaria quan la Laura, que acaba mandat, ho fes. No m’han dit res i, per tant, no compten amb mi. Esperem que la cosa vagi molt bé, ja que el club està en bon moment, tot i els resultats esportius. No crec que hi hagi problema en fer equip l’any vinent. En uns 3 anys, els resultats milloraran, quan s’ajuntin els joves d’ara i els jugadors que vinguin de la pedrera. Serà un equip molt competitiu”. 

“La temporada ha tingut tres fases. Una primera part on la mala sort ens va acompanyar, una segona fase on vam fer el guix dels 14 punts pràcticament, però ho vam pagar car, ja que els 7-8 que portaven el pes de l’equip no han arribat frescos al tercer tram, on ho hem pagat. És el problema de tenir una plantilla curta. Hem perdut molts punts per anar justos. Les lesions ens han fotut molt, però formen part de l’esport. Amb la plantilla curta la gent ha jugat forçada, i això es paga. Pocs de la plantilla no han tingut lesions”.

quicobanqueta

 

FOTOS: Aleix Camprubí

Berga Handbol handbol berga marc giménez quico sanz

Comentaris