Casserres Femení

La necessitat de recuperar la confiança (1-5)

La necessitat de recuperar la confiança (1-5)
Les jugadores del Casserres defensant un córner. LÍDIA LÓPEZ

El Puigfitó Casserres ha perdut aquesta jornada un partit que, a priori, semblava assequible. El seu rival, el Corsica, es troba en zona de descens però ha aconseguit golejar a unes berguedanes que passen per un mal moment, doncs ja fa un mes que no sumen una victòria.

La primera part les locals han continuat mostrant-se com l’equip dels darrers cinc minuts del partit anterior. La inseguretat ha castigat durament a les casserrenques, que han encaixat un gol rere l’altre fins a col·locar-se el 0 a 5 al marcador, tot i que les seves adversàries no feien bandera d’un estil implacable o una gran força. Les locals han tingut alguna ocasió que no han acabat transformant i per això el descans s’ha fet amb un marcador molt desfavorable pel Casserres i la necessitat de posar-se les piles ja a la segona part.

A la represa, les berguedanes mostraven una actitud diferent, estaven concentrades i ho han donat tot per retallar distàncies. Han dominat i generat moltes ocasions, però no aconseguien encertar-ne cap. Cap al final, les visitants podien tornar a xutar a porta però salvava la portera del Casserres. Els darrers segons, Judit Solà aconseguia fer l’anhelat gol del Casserres per cloure un d’aquells partits per oblidar.

 

Cèlia GuixéCèlia Guixé Jugadora del Puigfitó Casserres

“Hem començat una mica apagades com sempre i penso que el partit de la jornada anterior, on ens van fer tres gols en els 5min finals, ens ha afectat i teníem una mica de por. A la primera part, hauríem pogut marcar però elles se’ns han avançat molt. A la segona part, en canvi, la dinàmica ha canviat i jugàvem més en equip i teníem bones ocasions tot i que finalment només hem pogut fer un gol. Tot i així, hem de seguir lluitant perquè ens queden molt pocs partits per acabar temporada.”

Cèlia Guixé Corsica FS Primera Catalana FS

Comentaris