CE Berga

Exhibició de gols i plàcida victòria d’un Berga que segueix en quadre (0-4)

Exhibició de gols i plàcida victòria d’un Berga que segueix en quadre (0-4)
Els jugadors del Berga celebren un gol en un partit de la primera volta. ALEIX CAMPRUBÍ

El Club Esportiu Berga s’ha recuperat de sotrac de la setmana passada, a casa contra el Matadepera, amb una victòria plàcida al camp del Roda de Ter per 0 a 4. No hi ha hagut color. Els berguedans han dominat de principi a fi un partit on tots dos equips arribaven amb moltes baixes. Per enèsima setmana, Joan Prat ha comptat amb pocs efectius i avui ha completat la convocatòria amb juvenils que, gràcies al còmode resultat, han pogut debutar.

El Berga ha tingut el control del partit de principi a fi però li ha costat obrir la llauna. Tot i gaudir de la pilota i veure com el rival era incapaç de crear perill a dalt, el conjunt del Berguedà no ha pogut inaugurar el marcador fins al minut 20. Ha estat en una gran jugada de parets entre Joan Noguera, Edu Vila, Caicedo i Sergi Ruiz que aquest últim ha definit a la perfecció.

El gol no ha canviat absolutament res. El Berga ha seguit dominant i el segon arribaria abans del descans. Seria altra vegada Sergi Ruiz, que en aquesta ocasió ha engaltat magistralment una pilota que ha entrat lluny de l’abast del porter osonenc. Ha estat el gol de la tarda a Roda. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

A la represa, a diferència d’altres partits d’aquesta temporada, el Berga no s’ha relaxat i ha sabut matar el resultat. En menys de 20 minuts els de Prat han fet dos gols més que servien per sentenciar completament el xoc. El primer ha suposat el hat-trick de Sergi Ruiz i el segon l’ha fet Noguera.

El darrer tram de partit ha servit per donar minuts a joves de la casa que eren a la banqueta completant convocatòria. Marc Ribera, Joel Villalba i Marc Noguera han saltat al camp per jugar els darrers instants de joc. Per la seva banda, el Roda ha pogut fer el gol de l’honor però Dani Peralta ha aturat un penal en una de les poques intervencions que ha hagut de fer en tot el partit, ja a les acaballes. El 0 a 4 ha estat definitiu.

El post-partit: Roda 0 Berga 4

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“No hem tingut cap tipus de complicació. Ha estat el partit més plàcid de la temporada. Hem dominat de principi a fi però sí que es veritat que ens ha costat una mica trencar el gel. Ofensivament no els hem deixat fer res: han tingut un parell de xuts i un penal. Avui el gran mèrit és que els jugadors no s’han relaxat en cap moment i hem matat el partit sense donar opcions al rival. Però hi ha coses que no canvien: estem en un equip en quadro. No ha canviat tant respecte la setmana passada. Llavors ens vam trobar un rival més fort i vam cometre errors individuals, avui no ha estat així i hem estat encertats de cara a porteria.”

sergi-ruizSergi Ruiz Jugador del Club Esportiu Berga

“Hem dominat tot el partit i no hem tingut problemes per assegurar la victòria. El cert és que tots dos equips teníem moltíssimes baixes i això ha condicionat el partit. Hem tingut moltes més ocasions que el rival i hem estat encertats de cara a porteria. En dies com avui, els atacants ens ho passem molt bé, és evident. Aquests partits donen molta confiança i això està bé per encarar aquest final de temporada. S’ha de mirar de recuperar efectius, confiem que en les properes setmanes tornin uns quants jugadors. Ara l’objectiu no és altre que anar traient tants punts com sigui possible i acabar el màxim amunt que es pugui.”

CE Roda Futbol Segona Catalana

Comentaris