Motor

Difícil inici de temporada per Gerard Riu

Difícil inici de temporada per Gerard Riu

El pilot de velocitat Gerard Riu, ha començat la temporada del Mundial Júnior de Moto3 2017 aquest cap de setmana al Circuit d’Albacete. Ho ha fet juntament amb el seu nou equip, el Mahindra LaGlisse Team, estructura que dirigeix Jaime Fdez-Avilés.

Pel cassarrenc, que ha competit per primera vegada amb una Mahindra, ha realitzat una carrera de menys a més. Sortint des de la posició 29º ha finalitzat amb una 18º plaça final.

#67 Gerard Riu, pilot Mahindra LaGlisse Team

«Aquest matí al warm up on les condicions eren en sec, ens ha sorgit un problema amb la moto. Hem intentat solucionar-lo per la carrera, i a l’inici no he tingut cap problema però ja a partir de la segona volta ha tornar a aparèixer i no em deixava conduir còmode. Tenia un grup davant i em veia amb ritme per seguir-lo però aquest problema amb la moto no em permetia girar bé.

Estic seguir que l’equip solucionarà aquests problemes per la propera carrera. Aquí hem pogut fer molts quilòmetres y agafar experiència amb la moto, que és competitiva però encara la tenim que posar a punt. A Le Mans treballarem al màxim per fer un bon paper.”

geraard1

Desprès d’aquest inici on la Mahindra potser no estava del tot a punt, el Mahindra LaGlisse Team intentarà girar aquesta situació a la propera carrera d’aquí tres setmanes a Le Mans (França).  

 

FOTOS:  Mahindra LaGlisse Team

FIM CEV Repsol Gerard Riu Mahindra LaGlisse Team Mundial Júnior Moto 3

Comentaris