Ciclisme

El berguedà Xavi Caballol trenca barreres i correrà la Titan Desert al Sàhara

El berguedà Xavi Caballol trenca barreres i correrà la Titan Desert al Sàhara
Xavier Caballol, en el seu pas pel programa d'Entre Rivals a Ràdio Berga

El berguedà Xavier Caballol correrà la Titan Desert, el París-Dakar de les bicicletes de muntanya, a partir d’aquest diumenge. L’esportista es va quedar sense una cama per un accident a finals del 2007, i des d’aleshores no ha deixat d’anar en bici, tant de carretera, com BTT o pista. Després d’anys d’intentar-ho, ha aconseguit emprendre aquest important repte, gràcies al seu equip, el Genesis Cycling Team.

El ciclista paralímpic podrà gaudir i patir a parts igual dels 6 dies de competició al Sàhara, del diumenge 30 d’abril al divendres 5 de maig. La Titan Desert és una prova d’extrema duresa, fruit tant del llarg quilometratge com de la calor i el vent del desert, que se sumen a les dificultats per seguir la ruta marcada per arribar a meta.

Vídeo del Genesis Cycling Team sobre Xavier Caballol

Ciclisme paralímpic xavier caballol

Comentaris