Casserres Masculí, Puig-reig

Un equip que es fa gran davant l’adversitat (1-4)

Un equip que es fa gran davant l’adversitat (1-4)
Jugadors del Casserres en un desplaçament anterior. LÍDIA LÓPEZ

Segona victòria consecutiva a domicili dels nois del PCImagine Casserres. Aquesta jornada s’han imposat per un contundent 1 a 4 al Montbui, equip que arribava líder del grup al partit, i vells coneguts dels berguedans, que van pujar junts de Primera Catalana aquesta temporada. Es tracta d’una pista que porta molt bons records als casserrencs, doncs va ser on ara fa un any, es van proclamar campions de lliga.

Els dos conjunts saltaven a la pista conscients de la importància que tenen els punts en aquest moment de la temporada, tot i que amb objectius molt diferents: el Montbui, opta al títol; el Casserres, lluita per la permanència. El partit doncs es va iniciar amb intensitat i molta concentració dels dos equips. El Casserres guanyava en possessió, tot i que els locals responien amb bons contraatacs que xocaven contra la defensa sense fissures dels berguedans. Xavi Sala seria l’encarregat d’estrenar el marcador fent el 0 a 1 a la meitat del període, resultat que es mantindria fins el descans.

A la represa, el partit va seguir amb intensitat i molta igualtat, ja que cap equip cedia i, tot i que es generaven ocasions, les bones defenses i les actuacions encertades d’ambdós porters impedien que el resultat variés. Encarant el final del partit, Eloy Carmona feia el segon gol dels visitants que feia saltar les alarmes entre les files del Montbui. Al minut 36 arribava el primer gol local fruit d’una jugada de qualitat que els donava ales i molta confiança per remuntar el partit. El Montbui sortia de cinc en aquest moment per posar remei a la falta de gol. No obstant això, la defensa fèrria que els dos equips havien mantingut havia propiciat una gran quantitat de faltes que va resultar en un doble penal a favor dels berguedans. Josep Serralta va ser l’encarregat de transformar el xut en el tercer gol visitant. A les acaballes, Sala rematava una gran passada de Robert Perarnau col·locant el resultat final d’1 a 4.

 

ICabanasaac Cabana Jugador del PCImagine Casserres

“Estem fent una bona segona volta, només hem patit dues derrotes. Trobo que el partit d’aquesta jornada l’hem disputat de forma excel·lent i fidels al nostre estil. Si seguim així, segur que salvem la categoria.”

 

 

Una iniciativa solidària
Els dos clubs es van posar d’acord per fer un donatiu conjunt a la campanya solidària #paralosvalientes, impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu. L’objectiu és recaptar 30M d’euros per a la construcció d’un hospital on tractar-hi el càncer infantil i a la qual ja s’hi han sumat cares conegudes de l’esport com Leo Messi.


 

Nova derrota del Puig-reig (8-3)
Derrota dolorosa del club berguedà a Segona Catalana contra el Castellgalí. Els de Puig-reig van lluitar i resistir a la primera meitat, arribant al descans amb un empat 1 a 1, però es va desfer a la represa davant d’uns locals molt connectats al joc. El marcador va arribar a col·locar-se 7 a 1 en només deu minuts de joc. Els berguedans van fer una darrera empenta al desenllaç, definint el 8 a 3 final.

Divisió Honor FS FS Montbui Isaac Cabana Segona Catalana FS

Comentaris