Bàsquet Berga

Cop dur per al Beep Berga (84-57)

Cop dur per al Beep Berga (84-57)
Un partit del Beep Berga d'aquesta temporada a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

A cada partit que passa el Beep Berga s’acosta més a Segona catalana. L’equip va ser incapaç d’oposar resistència al Mollet B, el tercer classificat, i va caure derrotat per un clar 84 a 57. A falta de 3 jornades, els berguedans són cuers, a 2 victòries d’evitar el descens directe.

L’inici va estar dominat pel Berga que aconsegueix un 0-6, però el Mollet es recupera i es posa per davant, a través d’una bona pressió. Els visitants aconsegueixen controlar jugadors claus del rival, però s’acaba el primer parcial 19 a 17 al marcador. Al segon, la màquina del Mollet comença a treballar, sobretot en defensa, cosa que dificulta l’ofensiva berguedana, amb poques idees. Els de Manel de Haro sí que fan concessions a darrere, amb la qual cosa s’arriba 41 a 27 al descans.

En la segona meitat, el Beep s’entona una mica, tot i les dificultats ofensives, però el rival domina a plaer amb transicions i cistelles fàcils, augmentant l’avantatge per posar un 58 a 40. En el darrer parcial, 5 triples donen un màxim avantatge de 28 punts per al Mollet, que el Berga aconsegueix retallar lleugerament posant el definitiu 84 a 57.

En bona mesura a causa de les baixes, Oriol Tintó va aglutinar gran part dels punts de l’equip, aconseguint 31 punts.

El Beep segueix a la cua de la taula, amb 7 victòries, a 2 de la salvació, quan resten 3 partits. La setmana vinent l’equip rebrà al líder, el Martinenc, que ja és equip de Copa, sumant 26 victòries i tan sols 1 derrota.

hugretallHug Tuyet Segon entrenador del Beep Berga i president del club

“Arribàvem amb les baixes d’Oleguer i Riu, amb la rotació era més curta. No vam estar bé, especialment en defensa, ja que feia molts partits que no ens feien tants punts. Al descans ja veiem que no podíem guanyar ni dominar, el Mollet estava molt còmode. Vam fer moltes més coses malament que bé i el resultat és merescut. Ara venen dos rivals atractius, el primer el Martinenc, un equip fantàstic que ja és equip de Copa, que a Berga li pot costar de guanyar”.

TintoretallOriol Tintó Jugador Beep Berga

“Vam fer un mal partit, especialment en defensa. El rival va fer bé les coses i no va perdonar. Només vam aguantar al primer quart, en el segon ja van agafar un còmode avantatge i no vam poder fer res. Era un partit difícil a casa del tercer classificat, quan encara s’està jugant l’ascens. Les baixes tampoc van ajudar”.

ae basquet berga Bàsquet Bàsquet Berga beep berga Berga Hug Tuyet

Comentaris