C AT Gironella

Pas de gegant al camp d’un dels grans equips de la categoria (1-2)

Pas de gegant al camp d’un dels grans equips de la categoria (1-2)

Després d’una sèrie de partits en aquesta segona volta en què el Gironella havia vist com els punts s’escapaven en el temps afegit, aquest cap de setmana la sort s’ha girat de cara. Un gol de Manel Uribe en el descompte ha permès al Gironella donar la campanada al camp del poderós Les Franqueses i sumar tres punts que donen molta tranquil·litat per afrontar els darrers  compromisos de lliga sense patir.

La primera meitat del Gironella ha estat de traca, els gironellencs han protagonitzat els millors minuts de joc de la temporada com a visitants i han plantat cara a un equip que, com ells, aposta per tenir la pilota. Amb dos plantejaments similars els primers 45 minuts han estat de domini altern tot i que el Gironella ha donat la impressió de ser superior. Passada la mitja hora de joc i en una de les ràpides transicions en atac dels visitants, Èric Santmartí ha rematat una bona centrada d’Uribe des de banda esquerra per avançar els de Ponti. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans.

A la represa, les Franqueses ha sortit amb el ganivet entre les dents i ha tardat ben poc en igualar el marcador. Al primer minut de la segona meitat, una arribada des de segona línia dels vallesans ha suposat l’empat a 1. Semblava que amb el gol el partit es faria llarg per a un Gironella que s’ha sabut sobreposar.

Els minuts han anat passant i cap equip aconseguia posar-se per davant tot i que les ocasions arribaven a una i altra porteria. En els darrers minuts de partit els punts  es podien decantar cap a qualsevol dels dos bàndols però finalment ha estat el Gironella qui s’ha endut el premi. Al minut 92, en una jugada pràcticament calcada a la del gol de fa unes setmanes, a casa, contra el Can Rull, Manel Uribe ha rematat de cap al primer pal un córner servit per Safont. Era l’1 a 2 i amb ell moriria el partit.

El post-partit: Les Franqueses 1 Gironella 2

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Per mi la d’avui ha estat la nostra millor primera part de la temporada com a visitants. Després d’una sèrie de desplaçaments en els quals se’ns han escapat punts en temps afegit, avui hem tingut la sort de recuperar-los. Hem plantat cara a un equip que m’ha agradat molt i hem recuperat les bones sensacions després del partit del Berga, on no vam jugar gens bé. A més, la victòria ens dóna molta tranquil·litat a l’hora d’afrontar aquest final de temporada sense patir. La setmana que ve ens ve el líder a casa i lluitarem per, com a mínim, no perdre.”

eric-santmartiEric Santmartí Jugador de l’Atlètic Gironella

“Hem estat molt bé sobretot a la primera meitat. Ja era hora que els gols en temps afegit caiguessin de la nostra part. Amb la victòria d’avui crec que n’hi haurà prou per salvar-nos si guanyem un partit més. Aquesta setmana gairebé tots els de baix han punxat i per això la victòria es doblement important”.

Èric Santmartí Jordi Pont Ponti Les Franqueses Segona Catalana

Comentaris