Atletisme

Els Dos Dies del Berguedà se celebren a mitges a causa de la neu

Els Dos Dies del Berguedà se celebren a mitges a causa de la neu

Els Dos Dies del Berguedà 2017 es van disputar a mitges el darrer cap de setmana, deixant un regust agredolç. Si bé per una banda la participació, com ja s’esperava, va ser molt bona (530 participants en dues proves), d’altra banda, a causa de la neu, es va haver d’anul·lar la cursa llarga, la qual ja espera nova data. Entre els inscrits, més de 30 corredors vinguts d’altres països que deixen satisfetes a l’organització, ja que s’aconsegueix “posicionar el Berguedà al mapa internacional de curses d’orientació”.

Tot i l’ajornament de la cursa llarga, que estava prevista en els boscos de Taravil (Capolat), per culpa de l’acumulació de més de 20 cm de neu en la zona de competició que feien impossible la disputa en condicions de la cursa, el dissabte sí que es va disputar el Microsprint. Més de 130 persones hi van participar, des de la plaça de l’Estació de Gironella, amb victòria per Mar Serrallonga (GO-Extrem) i Edu Gil (Tjalve, Burgos).

D’aquesta manera, el plat fort va ser el de la cursa de mitja distància, disputat diumenge a les Roques de Sant Marc de Gironella. Els 400 participants que van sortir van poder gaudir d’un mapa amb zones molt variades de pedra, bosc i vegetació espessa. Els primers van ser, en les seves corresponents categories, els corredors del Colivenc d’Onil, Ester Gil i Roger Casal.

Consulta els resultats i fotografies de la cursa

Vídeo resum de la mitja dels Dos Dies del Berguedà 2017

FOTO: Andreu Soler

atletisme Club Orientació Berguedà cob Cursa orientació

Comentaris