Bàsquet, Bàsquet Puig-reig

Derrota del CB Puig-reig contra un rival directe (51-60)

Derrota del CB Puig-reig contra un rival directe (51-60)

S’acosta el final de temporada i tots els equips s’espremen al màxim per assolir els seus objectius. Aquest cap de setmana el CB Puig-reig tenia una oportunitat de seguir mirant cap a la zona alta, amb la visita del CB Corbera, un rival directe, però els berguedans va acabar caient per un 51 a 60.

L’inici de partit va tenir una anotació molt baixa, fruit del desencert en atac. Els locals no trobaven el ritme del partit, i només aconseguia anotar des de la zona, arribat 8 a 11 al final del primer quart. En el segon, els conjunts entren al partit i amb 5 punts consecutius d’Eric Tejero i un triple de Gerard Ureña s’arriba al descans amb els locals per sobre, 24 a 25.

La segona meitat va començar bé, amb un Marc López fent molt mal sota de cistella. Quan semblava que els verds es podien escapar en el marcador, les pèrdues de pilota i els errors en cistelles fàcils van desmotivar a l’equip. El Corbera va aprofitar i, amb una defensa zonal, va aconseguir agafar una bona diferència al final del tercer parcial, 36 a 43. En el darrer, els locals també proven la zona, amb la que aconsegueix frenar l’ofensiva del Corbera. A través de contracops, els puigreigencs s’acosten a 2 punts en els darrers minuts però, de nou, les errades en els moments clau es transformen en punts d’inflexió del partit, i dos triples consecutius dels visitants maten el duel. Al final, 51 a 60 en un partit on van destacar Marc López, amb 21 punts, i Éric Tejero, amb 13.

Finalitzada la jornada, l’equip és 7è, amb 12 victòries i 12 derrotes. El proper enfrontament serà complicat, ja que els de Puig-reig visitaran la pista del Sant Fruitós, que amb 21 victòries és colíder de la categoria, a la 2a plaça.

cbpuigreig2

Derrota contra el líder en el partit ajornat (78-58)

Aquesta setmana l’equip ha jugat dos partits, ja que divendres es va enfrontar al líder, el CB Martorell B, en un partit aplaçat. El resultat va ser de 78 a 58, en contra dels berguedans. En aquest enfrontament, el Puig-reig va aguantar en el primer parcial, però en el segon els locals van agafar un lleuger avantatge, i en el darrer es van exhibir per aconseguir aquest contundent marcador.

FOTOS: Portada: El partit de l’equip contra el Martorell B. Autor: CB Puig-reig / Interior: El duel contra el Corbera. Autor: CB Puig-reig

Bàsquet cb puig-reig eric tejero marc lópez Puig-reig

Comentaris