Atletisme

La berguedana Aina Civil, subcampiona de Catalunya de cros en categoria benjamí

La berguedana Aina Civil, subcampiona de Catalunya de cros en categoria benjamí

La berguedana Aina Civil, de l’Escola d’Atletisme del JAB Berga, s’ha proclamat subcampiona de Catalunya de cros en categoria benjamí. Civil va creuar la línia d’arribada en segona posició en el campionat nacional de cros disputat aquest diumenge a Blanes (Girona). En l’apartat masculí, també va ser destacada l’actuació de l’avianès Biel Vázquez, també del JAB, que es va quedar a les portes del podi benjamí amb una meritòria quarta posició.

En total, una desena de joves atletes van competir a Blanes. A banda dels resultats de Civil i Vázquez, l’escola del JAB va tenir altres representants en les categories infantil, aleví i benjamí. Alba Cunill, per exemple, va ser 17a en infantil femení, mentre que Berta Guitart va acabar en 32a posició. En l’apartat masculí de la mateixa categoria, Jordi Cunill va creuar la línia d’arribada en 46è lloc. En aleví femení, Edna Montero va ser l’única participant berguedana i va concloure la prova en 40a posició.

Pel que fa als atletes d’edat benjamí de primer any -nascuts l’any 2007-, a banda de la segona i la quarta posició d’Aina Civil i Biel Vázquez, respectivament, l’atleta del JAB Haritz Sánchez va fer 37è. I finalment, en el cas dels participants del 2008, en femení Ona Nevado va ser 30a i Laia Sánchez 31, mentre que en nois Ian Montero va acabar en 79è lloc.

Per disputar aquest campionat, els participants s’havien de classificar entre els millors dels crosos escolars organitzats pel consell esportiu de la seva comarca. Per tant, els atletes del JAB que hi van competir van ser els participants més ben posicionats en les proves del Consell Esportiu del Berguedà.

Ara, un cop disputada la prova d’àmbit nacional, l’Escola d’Atletisme del JAB tanca temporada de cros i encara la de pista i ruta.

WhatsApp Image 2017-03-20 at 23.00.36

Aina Civil Biel Vázquez Escola d'Atletisme del JAB JAB Berga

Comentaris