Motor

Gerard Casanova tercer al Trofeu Català Quadresistència a Castellolí

Gerard Casanova tercer al Trofeu Català Quadresistència a Castellolí

Diumenge passat es va disputar la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana Quadresistència 2017 a la zona offroad del Parcmotor Castellolí.

El circuit de l’Anoia va acollir els pilots de les categories de la Copa Catalana i Trofeu Català de Quadresistència, entre ells hi havia el pilot de Guardiola del Berguedà, Gerard Casanova.

Gerard torna a competir desprès de dos anys de descans. Dins del palmarès del pilot del Motoclub Foc i Fuego d’Avià, el destaquem com a Rocky del Trofeu Català l’any 2012, segon per parelles al 2014 i 14è al Quad Contest del Mundial de Quads a Pont De Vaux (França).

image2

Pel que fa a la carrera a Castellolí, Gerard Casanova hi va participar en la categoria Q2. En la primera màniga Alex Espejo va ser el pilot més ràpid seguit de Mario Gajón i Gerard Casanova, segon i tercer, respectivament.

Ja la segona màniga, va tornar a guanyar Espejo tot i que en aquesta ocasió va haver de sumar esforços per avançar a Gerard Casanova, qui va liderar la cursa durant unes quantes voltes. Finalment, però, Espejo va remuntar i va repetir victòria i Casanova va finalitzar tercer. 

La propera cita del campionat tindrà lloc a Almenar (Lleida), el pròxim 9 d´abril.

Classificacions de Castellolí, aquí. 

Gerard Casanova Parcmotor Castellolí Quads Trofeu Català de Quadresistència

Comentaris