Bàsquet, Bàsquet Puig-reig

El CB Puig-reig segueix en ratxa (65-87)

El CB Puig-reig segueix en ratxa (65-87)

El Club Bàsquet Puig-reig segueix amb la seva bona ratxa i la gran forma d’aquest any, i aquest cap de setmana ha aconseguit una nova victòria important, a la pista de l’Abrera, per 65 a 87. L’equip va jugar seriós el qual li permet aconseguir un marge suficient per acabar la temporada sense patir.

L’inici, però, va ser favorable a l’Abrera, que va sortir més ficat al partit, aconseguint un parcial de 15 a 6. Tot i això, els verds reaccionen de seguida i amb un bon moviment de pilota, bones passades i el joc interior aconsegueixen acabar 21 a 18 el primer parcial. En el segon, els visitants aconsegueixen una important renta, a través del joc interior i l’intractable -a les dues cistelles- Marc López. Els bons percentatges també van ajudar a aconseguir el 35 a 46 de la mitja part.

A la represa la tònica va ser similar, però l’equip es va relaxar lleugerament. Tot i l’aproximació de l’Abrera, l’equip va seguir atacant, tant amb contracops com en llarg, per continuar dominant el partit amb claredat, gràcies al bon ritme anotador. Aquí és on es va notar més la bona direcció de joc d’Enric Ballús, contra una defensa que pressionava de valent, i també els bons atacs i els dos triples consecutius, de Roger Ritart i de Martí Bertran, que posaven el 52 a 67. En el darrer quart, ja de tràmit, els berguedans tornen a despertar, amb un gran encert, també en tirs lliures (10 de 12 en aquest temps), que va sentenciar el partit amb aquest 65 a 87 final.

L’equip se situa a la 7a posició de la taula, amb 12 victòries, però un partit menys que la majoria dels equips, que precisament recuperarà aquesta setmana, divendres, contra el CB Martorell, que ha guanyat 19 partits i en cas de victòria recuperaria el lideratge de la categoria. El partit del cap de setmana serà contra un rival directe, el CB Corbera, 6è classificat, també amb 12 victòries.

retallpepmanentPep Manent Entrenador CB Puig-reig

“Hem confirmat l’estabilitat de l’equip. Sabíem que arribaria el nostre bon moment de joc per qualitat. És una llàstima que l’inici de temporada ens costes assimilar els sistemes d’atac i la intensitat defensiva, fruit de tenir mig equip nou, cosa que ens ha impossibilitat lluitar per l’ascens. Aquest any estem contents perquè podem dir que estem salvats. Si quedem a la posició que estem ara serà un bon resultat, tot i un regust amarg. Esperem seguir amb aquest nivell i aquest ritme la temporada vinent, per lluitar per pujar”.

Carles Pablo Jugador CB Puig-reig

“A cada partit l’equip està demostrant que ha començat a solucionar els problemes del principi de temporada. En defensa cada cop està més consistent, amb canvis d’home constants i coherents, i en atac el moviment de pilota és molt bo, per buscar la millor opció. El partit és molt important per tenir una renda de 4 partits, quan en resten 8 per acabar la lliga, la qual cosa permet afrontar el final sense nervis ni patiment”.

FOTO: Facebook CB Puig-reig

Bàsquet carles pablo cb puig-reig pep manent Puig-reig

Comentaris