Natació

La Travessia de la Baells estarà patrocinada per Berguedà Nàutic

La Travessia de la Baells estarà patrocinada per Berguedà Nàutic

La ja arrelada Travessia de la Baells passarà a dir-se Travessia Baells Berguedà Nàutic, a partir de la seva edició d’enguany, la 17a, gràcies a un acord de patrocini. La prova és organitzada pel Club Triatló Berga, amb col·laboració amb  l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i els Ajuntaments de Vilada i Cercs, i se celebrarà el diumenge 23 de juliol. La XVII Travessia Baells Berguedà Nàutic mantindrà les dues distàncies, la de 750 metres, amb sortida a les 10.00 hores, i la de 2.000 metres, amb sortida a les 11.00 h.

Les inscripcions, que donen dret a participar en una o en les dues distàncies, s’obriran el 15 de maig, amb un preu de 12 euros. A partir del 19 de juny, el preu serà de 15 euros fins al 13 de juliol o fins a arribar al límit de participants, marcat en 300. L’any passat s’hi van inscriure 250 persones. Pel que fa als premis cal dir que són excloents i, per tant, una persona no podrà ser premiada en dues categories i, en aquest cas, seria premiada només en la de major distància.

A principis de mes, el president del Triatló Berga, Lluís Bartoló, i el Gerent de l’empresa aquàtica de Cercs, Vicenç Camps, van signar un acord de patrocini amb Berguedà Nàutic per un termini de tres anys, que afegeix el nom de l’empresa al de la prova. Des del CTB es destaca que les dues entitats han estat lligades des de fa molts anys en el desenvolupament de la prova, i que l’acord serveix per reforçar el lligam.

16997725_10211042410563890_8500998134406719196_n

 

FOTOS: El Pantà de la Baells, durant una de les edicions. Autor: Triatló Berga / Camps i Bartoló, després de signar l’acord de patrocini. Autor: Triatló Berga.

 

Berguedà Club Triatló Berga La Baells Travessia Baells Berguedà Nàutic Travessia de la Baells triatló

Comentaris