Futbol

Xavi Díaz, nou entrenador del primer equip de l’Avià

Xavi Díaz, nou entrenador del primer equip de l’Avià

El fins ara segon entrenador de l’Avià, Xavi Díaz, pren el relleu de Pablo Becerril a la banqueta avianesa per afrontar els 11 partits que resten per acabar la temporada. Inicialment, Becerril i el seu cos tècnic, format per Gerard del Cuerpo i el propi Díaz, van anunciar que dimitien en bloc, però segons ha pogut saber EntreRivals.cat aquest dimarts la directiva de l’Avià es va posar en contacte amb l’ex-segon entrenador per fer-li una proposta en ferm.

Representants de la directiva del club han confirmat a aquest mitjà que Xavi Díaz ha estat l’opció escollida entre 4 o 5 més. La distància (Díaz és de Sallent i viu a Santpedor) i el fet que ja conegui l’equip han estat els factors determinants as l’hora de decantar-se per ell com a nou entrenador, segons ha constatat la directiva.

“Jo vaig marxar amb el Pablo”

El nou entrenador de l’Avià ha explicat en declaracions a l’EntreRivals.cat que la decisió d’agafar el càrrec ha estat complicada perquè “hi ha un component emocional“. En aquest sentit, recalca que “vam dimitir tots i vaig marxar amb el Pablo”, però, un parell de dies més tard, la directiva va posar l’opció sobre la taula i, després d’hores de reflexió, Díaz va agafar la vara.

En el seu adéu, Becerril va afirmar que l’equip necessitava un canvi. Díaz creu que pot aportar matisos al que es feia fins ara. El nou tècnic assegura que “cada entrenador té la seva visió particular del futbol xavi-diazi, sota el meu parer, se li poden fer un parell de canvis i retocs a l’equip que poden funcionar”.

Ara bé, Díaz creu que “els jugadors han de creure que són capaços i que la plantilla és suficient per salvar la Primera Catalana”. Segons diu, “a nivell de joc ho estàvem fent molt bé en l’etapa de Pablo i ara el més important és refer-se a nivell mental”.

Pel que fa als homes que formaran el seu cos tècnic, Díaz ja té segon entrenador: serà Ivan López, que ja havia fet aquesta funció al Gironella de Xavi Posas. L’home que completarà el cos serà molt probablement Isma Ballesteros, que actualment estava al Joanenc però que havia coincidit amb el nou entrenador avianès al Gimnàstic de Manresa.

entrenador Pablo Becerril Xavi Díaz

Comentaris