Futbol Sala, Casserres Femení

El Puigfitó Casserres es queda amb les butxaques buides en un partit molt obert (3-2)

El Puigfitó Casserres es queda amb les butxaques buides en un partit molt obert (3-2)

Les noies del Puigfitó Casserres hauran d’esperar a la propera jornada per sumar punts després de perdre per un ajustat 3 a 2 aquesta darrera setmana a la pista del Molins 99, un d’aquells equips que es fa fort a casa. Així, tot i a estar per sota a la classificació, va disputar un bon partit amb el quin fer-se amb la victòria.

El partit s’iniciava amb unes locals entregades i les visitants més arraconades a la seva pista. El primer gol no es faria esperar i al minut sis les locals ja jugaven amb avantatge. A mesura que les berguedanes van anar recuperant la possessió el joc es va anar igualant a la vegada que les de Molins de Rei no aconseguien anotar més. El descans es faria amb l’empat a 1 gol gràcies a un gol de Jeni Serralvo.

A la represa, amb el partit totalment igualat, les ocasions van ser repartides entre els dos conjunts. Primerament, eren les locals les quines tornaven a portar avantatge que novament els prenia un gol de Serralvo. No obstant això, les de Molins feien un tercer gol que sentenciaria el partit, que va restar amb opcions per tothom fins al xiulet final.

Irma CubillasIrma Cubillas Jugadora del Puigfitó Casserres

“És normal trobar equips forts en aquesta categoria. Vam lluitar tant com sempre i ens hem de quedar amb el més positiu, que és que vam fer bé el nostre joc més enllà del resultat.”

 

FOTO: Cèlia Guixé i Jeni Serralvo al inici de la segona part del partit anterior / Lídia López

Irma Cubillas Molins 99 Primera Catalana FS

Comentaris