General

El berguedà Aitor Valle aconsegueix la tercera posició al Campionat de Catalunya de Karate infantil

El berguedà Aitor Valle aconsegueix la tercera posició al Campionat de Catalunya de Karate infantil

Aitor Valle s’ha proclamat tercer millor classificat al segon Campionat de Catalunya de Karate infantil en modalitat Kumite Infantil de menys de 34kg. La competició va tenir lloc el passat dissabte 4 de març al Pavelló Olímpic Municipal de Reus.

Valle, veí de Berga, forma part del Club Karate Cantero, amb seu a Navàs, i va anar acompanyat a la competició de tres companys de dojo, Manel Cantero, que s’ha proclamat campió en la modalitat Kumite Aleví de menys de 30kg; i les Juvenils de més de 50kg Carla Garcia i Laura Paz. El campionat ha aplegat prop de cinc-cents nens i nenes d’entre 6 i 13 anys dividits en quatre categories: benjamí, aleví, infantil i juvenil; i dues modalitats: Kumite i Kata.

El proper repte de Valle serà el cap setmana entrant, al Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat. Allà, es disputarà la preselecció pel campionat d’Espanya de Karate Infantil que s’ha de celebrar a Còrdova els dies 1 i 2 d’abril.

FOTO: Aitor Valle i Manel Cantero amb els seus trofeus a Reus / Cedida

Aitor Valle Campionat de Catalunya de Karate infantil Karate

Comentaris