Futbol, C AT Gironella

Càstig excessiu en un dels camps més exigents de la categoria (4-0)

Càstig excessiu en un dels camps més exigents de la categoria (4-0)

Bon partit, mal resultat. El Gironella ha sortit golejat aquest cap de setmana del complicat camp del Matadepera, 4 a 0, en un partit en què els gironellencs van tenir més opcions que les que reflexa el marcador final. Els homes de Ponti van plantar cara fins el 2 a 0, que va arribar avançada la segona meitat i en un tram de partit igualat. A partir d’aquí, la diferència no només va ser impossible de retallar sinó que el Matadepera va acabar fent dos gols més per acabar de vestir el marcador.

El Gironella va saltar al camp un punt desorganitzat. A l’equip li va costar entrar en el partit i començar a crear perill a la porteria local. Malgrat tot, era un guió esperat: jugaven en un camp de dimensions molt específiques i on només ha estat capaç de guanyar un equip en tota la temporada, el Berga. I en aquest escenari, el Matadepera es va avançar ben aviat, al minut 11, en una jugada aïllada que va finalitzar Adrià Gil.

A partir d’aquí, poc a poc el Gironella va anar entrant en el partit. Els locals seguien gaudint de més ocasions però els del Berguedà també tenien les seves i això els feia tenir esperances d’aconseguir quelcom positiu. Van estar a punt. De fet, ho haurien fet si no fos per un error arbitral. El col·legiat va anul·lar un gol legal a Rafa Zafra en interpretar que el davanter gironellenc estava en fora de joc. Hagués estat l’1 a 1, però finalment es va arribar al descans amb avantatge mínim pels locals.

A la represa, la tònica va seguir igual. Tots dos equips gaudien de les seves ocasions i, amb l’1 a 0 regnant, el partit estava totalment obert. I així es va arribar al minut 70, però un error de concentració en una falta servida en curt des de la frontal de l’àrea va condemnar el Gironella. El 2 a 0 va matar els de Ponti, que van veure com el rival encara tenia temps per fer 2 gols més i col·locar un definitiu i excessiu 4 a 0 en el marcador.

El post-partit: Matadepera 4 Gironella 0

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Era un partit de joc directe i segones jugades i ens va costar entrar-hi. El camp del Matadepera té unes mides molt diferents a les que estem acostumats a jugar i ja imaginàvem que no seria fàcil. Però tot i el resultat, no crec que donéssim una mala imatge. El camp és tan petit que amb ben poc et poden fer mal, i més ells, que estan habituats a jugar-hi. El nostre gran problema van ser els errors puntuals de concentració.”

guifre-dalmau1Guifré Dalmau Jugador de l’Atlétic Gironella

“Al principi penso que ells van aprofitar que nosaltres no teníem el camp per mà. En una jugada aïllada ens van fe l’1 a 0 però després vam començar a estar bé. El gol legal que ens anul·len feia justícia amb el que s’estava veient, ens mereixíem l’1 a 1 al descans. Vam arribar a la mitja part amb bones sensacions, però el camp del Matadepera és un camp on, si desconnectes 5 minuts, ho pagues car. Et fan perill amb res i has d’estar molt concentrat els 90 minuts.”

Guifré Dalmau Jordi Pont Ponti Matadepera Segona Catalana

Comentaris