Futbol, UE Avià

Pablo Becerril deixa la banqueta del primer equip de l’Avià

Pablo Becerril deixa la banqueta del primer equip de l’Avià

La Unió Esportiva Avià ha fet oficial la dimissió del fins ara entrenador del primer equip de l’entitat, Pablo Becerril. Els mals resultats de l’equip en els darrers mesos -encadena 10 jornades sense conèixer la victòria- han propiciat l’adéu d’un entrenador que ha construït un equip jove i amb arguments, però tocat anímicament i immers en una crisi de resultats difícil de superar.

Segons ha explicat el propi entrenador a l’EntreRivals.cat, fa dues setmanes -abans de l’aturada del futbol català per Carnestoltes- el cos tècnic va comunicar a la plantilla que si no es guanyava al San Juan Atlético de Montcada, presentarien la dimissió. Així ha estat: l’equip va perdre ahir, dissabte, per 2 a 3 en un partit travat que es va decidir per petits detalls. Però el futur estava escrit i 24 hores després l’adéu s’ha fet oficial.

Becerril considera que la dimissió és “una qüestió de responsabilitat i orgull professional“. El ja exentrenador està convençut que l’equip “no està condemnat” i, per això, pren la decisió de deixar la banqueta. “Si pensés que l’equip està condemnat, m’hauria quedat. Però com que crec que no és així i que l’únic que necessiten és un canvi, penso que la dimissió els pot beneficiar”, ha assegurat.

Pel que fa al mig any que Becerril ha estat a Avià, el tècnic ha afirmat que se n’endú un gran record de la seva estada al Berguedà. “M’han tractat a les mil meravelles, tant a mi com als meus homes, i la decisió en cap cas té a veure amb res d’això, ni molt menys”, ha dit. Era la seva primera experiència en un equip sènior -venia de treballar en futbol base- i, tot i que ha definit la manera de treballar a Avià com a “peculiar” en un club de Primera Catalana, ha assegurat que “és un mètode que funciona bé des de fa anys i no té perquè canviar-se”.

L’Avià encara no ha fet públic el relleu de Becerril. En principi, però, dimarts l’equip té entrenament i aleshores ja s’hauria de saber qui és la persona que agafa les regnes.

FOTO. Pablo Becerril, després d’un partit d’aquesta temporada a Avià / Marc Canturri

Dimissió Pablo Becerril Primera Catalana

Comentaris