Futbol, UE Avià

Contra les cordes (2-3)

Contra les cordes (2-3)

La crisi perviu. La Unió Esportiva Avià ha encaixat una nova derrota aquest cap de setmana, a casa, contra el San Juan Atlético de Montcada per un ajustat 2 a 3. El partit agreuja la situació de l’equip, que encadena 10 jornades sense guanyar i cau fins l’avant-penúltima posició de la classificació, amb només 21 punts.

L’enfrontament va ser travat, com pràcticament tots els que juga el conjunt de Montcada. L’estat impracticable del terreny de joc d’Avià va afavorir l’estil farragós que plantegen els vallesans i va dificultar el joc de toc que acostumen a buscar els locals. Malgrat tot, el xoc va començar d’allò més bé pels de Pablo Becerril, que al quart d’hora van avançar-se en el marcador amb una bona rematada de Miki López al segon pal. Tot i això, els avianesos, tal com passa sovint en les darreres setmanes, van ser incapaços de conservar l’avantatge i van veure com el San Juan empatava passada la mitja hora a pilota aturada. Amb l’empat a un es va arribar al descans.

WhatsApp Image 2017-03-04 at 19.06.43

A la represa, la tònica del partit va seguir igual. Poques ocasions, pilotades i molt de contacte en zona de mig del camp. A més, l’afició dels del Vallès, que va ocupar les grades del municipal avianès com pocs equips han fet en els darrers anys, va pressionar de valent el col·legiat arbitral i, poc a poc, el partit va anar cap on els visitants volien. Al minut 54, els de Montcada es van avançar en el marcador però l’Avià va reaccionar 10 minuts després, amb una bona rematada d’Arnau en un córner per fer l’empat.

Amb el 2 a 2, els locals van anar a per la victòria perquè eren conscients que, davant la situació actual de l’equip, era l’únic que els valia. No va ser possible. En un contracop, el San Juan va fer el tercer i ensorrava qualsevol esperança de sumar els tres punts per part del bàndol avianès. Amb el 2 a 3 el partit va morir sense que els de Pablo Becerril poguessin fer res per evitar la nova desfeta.

WhatsApp Image 2017-03-04 at 19.03.33

El post-partit: Avià 2 San Juan At. Montcada 3

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

Penso que, sense fer massa res, ells han estat millor. Teníem la sensació que només ens valia la victòria i hem anat a per ella, però no ha estat possible. Considero que potser hem sortit una mica massa tensos, després de dues setmanes complicades. A més, ells tenen la que per mi és la millor afició de la categoria, amb els seus excessos, però sempre està amb l’equip, tant a fora com a casa. Ara el que toca és calmar-nos, reunir-nos i prendre la decisió que sigui més profitosa per l’equip, que és el més important.”

mikilopezMiki López Jugador de la Unió Esportiva Avià

“El primer que cal tenir en compte és el tema del camp, que a hores d’ara és bastant impracticable. Molta gent pensa que això ens afavoreix, perquè hi entrenem durant la setmana, però ahir en concret crec que els va beneficiar més a ells. També tenim un problema que és que no sabem conservar l’avantatge en el marcador, però això ja ve de fa setmanes i hem de solucionar-ho si volem tornar a sumar de tres en tres. Ara mateix l’equip està dolgut i una mica desconcertat amb el que pot passar. És el moment més complicat que jo he viscut des que jugo a l’Avià.”

 

FOTOS. Aleix Camprubí

Miki López Pablo Becerril San Juan Atlético de Montcada

Comentaris