Futbol, CE Berga

El FC Barcelona guanya el Torneig Ciutat de Berga després d’una increïble semifinal contra el benjamí A del CE Berga

El FC Barcelona guanya el Torneig Ciutat de Berga després d’una increïble semifinal contra el benjamí A del CE Berga

El benjamí del Futbol Club Barcelona va fer bons els pronòstics i es va proclamar campió del IV Torneig Ciutat de Berga que es va disputar al camp de futbol de la capital del Berguedà aquest diumenge. El conjunt culé no va tenir massa problemes per desfer-se del Manresa en la gran final (4-0) però, en canvi, sí que va patir més de l’esperat en semifinals contra un CE Berga A carregat d’il·lusió que va plantar cara fins el darrer minut.

Un total de 16 equips van participar en el torneig, entre els quals hi havia els tres benjamins del Berga. L’A va ser el que millor paper va protagonitzar i va arribar a semifinals desfent-se de bons equips com la Fundació Terrassa i el Tàrrega en eliminatòria directa. Per la seva banda, tant el B com el C van caure eliminats a vuitens de final contra l’EF Tàrrega i el FC Barcelona, respectivament.

Un berguedà, millor jugador del torneig

El berguedà Marc Bernal Casas, actualment a les files del benjamí A del Barça però que va reforçar l’equip D que va jugar el torneig de Berga, va ser escollit per l’organització com el millor jugador de la competició. De fet, Bernal va ser una de les grans sensacions del torneig, no només perquè és una peça clau dins l’esquema de l’equip campió, sinó també perquè van ser molts els berguedans que el coneixien i van acostar-se al camp per veure’l jugar.

https://www.facebook.com/ceberga1913/photos/a.561273880562196.1073741831.560862217270029/1361277240561852/?type=3&theater

Benjamí FC Barcelona Torneig Ciutat de Berga

Comentaris