Atletisme

L’equip femení del JAB s’enfronta aquest cap de setmana als millors clubs de cros d’Espanya

L’equip femení del JAB s’enfronta aquest cap de setmana als millors clubs de cros d’Espanya

L’equip femení del JAB Berga disputarà aquest diumenge el Campionat d’Espanya de cros per clubs. La competició es realitzarà al municipi valencià d’Orpesa de Mar i serà retransmès en directe pel canal televisiu Teledeporte (TDP) a les 12:30 hores. Un total de 41 equip d’arreu el territori espanyols disputaran aquesta prestigiosa prova a on l’objectiu principal de les berguedanes es millorar la 28a posició aconseguida l’any passat a Madrid. El JAB va assolir la classificació pel campionat estatal gràcies a la 4a posició assolida al campionat català, fa unes setmanes.

Segons el reglament de la Federació Espanyola d’Atletisme, cada equip ha d’estar integrat per sis atletes. Ara bé, només puntuaran les quatre millors posicions de cada club i l’equip que obtingui menys punts serà el guanyador.

La comitiva del JAB estarà formada per Núria Cascante, Marta Castillejo, Vanesa Chirveches, Aina Picas, Lidia Pons i Ester Reguant. Completen l’expedició amb Alfonso López (entrenador) i Guillem Fernàndez (delegat d’equip).

D’altra banda, dos atletes més de Berga, també estaran a la competició amb els seus respectius clubs. Un d’ells és Xavi Tomasa, que defensa els colors del club canari CD Vallivana. I el juvenil Toni Baños hi participarà amb Club Atlètic Manresa.

Campionat d'Espanya cros per clubs JAB

Comentaris