Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

Dolorosa derrota que enfonsa el Beep Berga (86-63)

Dolorosa derrota que enfonsa el Beep Berga (86-63)

El Beep Berga ha tornat a perdre aquest cap de setmana, en la visita a la pista del Sedis Hidrology, per 23 punts, 86 a 63, i es compliquen les seves possibilitats d’evitar el descens directe. Les baixes ja previstes i el canvi d’horari del partit van fer que el Berga es plantés a La Seu d’Urgell amb 7 jugadors, cosa que va posar encara més dificultats als berguedans, davant d’un partit important.

Els primers minuts del partit van estar bastant igualats, on l’equip va començar amb una defensa individual, per acabar alternant una zonal 2-3 o 1-3-1. Al final, però, s’acaben els primers 10 minuts amb 28 a 18. La diferència al descans no fa més que augmentar fins a 16 punts, ja que s’arriba amb 24 a 40 a l’equador del partit. La falta de jugadors obliga al Berga a utilitzar més la defensa zonal, a seguir patint i a cedir un avantatge màxim de 31 punts. Els triples es van confirmar com a la clau del partit, ja que el Sedis, que no acostuma a anotar de 3, va aconseguir un 13 de 25, ajudant a posar el 71 a 42 abans del darrer temps. En l’últim parcial, els visitants maquillen lleugerament el marcador, posant el 86 a 63 definitiu. Durant bona part del partit, l’atac berguedà va estar liderat, en bona mesura, per Oriol Tintó, que va anotar 28 punts.

Amb la derrota, doncs l’equip segueix cuer, amb 23 punts, i s’enfonsa al descens directe, la salvació del qual la marca el mateix Sedis Hidrology, amb 26 punts. L’equip buscarà refer-se a casa, almenys pel que fa al joc, en la visita de la UE Horta, 4t classificat amb 31 punts.

 

El Puig-reig segueix recuperant sensacions i resultats (52-78)

El CB Puig-reig ha aconseguit realitzar un altre bon partit aquest cap de setmana, a la pista del Sallent, per 52 a 78, per encadenar la 3a victòria consecutiva.

Intercanvi de cistelles en els primers compassos del partit, on els visitants ja es posen per davant, amb tres triples que ja assenyalaven la bona entonació anotadora dels exteriors, per tancar el parcial 14 a 20. En el segon, un 10 a 26 crea un abisme entre els dos equips, amb els berguedans anotant amb facilitats i fins a 7 jugadors sumant punts, a més de dominar el rebot. En el tercer quart, la bona dinàmica acaba de trencar el partit amb un 11 a 20, mentre que el darrer va servir als locals per a maquillar el marcador, també fruit de la relaxació del Puig-reig, per acabar amb el definitiu 52 a 78. Tot i que tothom va aportar, cal destacar el partit de Marc Lòpez sota els taulers, i el d’Eric Tejero i Carles Pablo des de l’exterior.

Els berguedans s’aferren a una zona mitja ben ajustada, encara amb un partit per pendent, i són 10ns amb 27 punts. L’equip buscarà mantenir la bona dinàmica en les jornades vinents i, concretament, en la visita a la propera jornada a la pista del Vilafranca, 12è classificat amb 26 punts.

ae basquet berga Bàsquet beep berga Berga cb puig-reig Puig-reig

Comentaris