Motor

Franc Serra viatjarà als EUA per a disputar la primera carrera de l’American Flat Track 2017

Franc Serra viatjarà als EUA per a disputar la primera carrera de l’American Flat Track 2017

Ferran Cardús i el gironellenc Franc Serra, campió i subcampió de la RFME Copa de España de Flat Track 2016 respectivament, viatjaran fins als Estats Units per a participar en la prova inaugural de l’American Flat Track (AFT) 2017, el campionat de referència mundial de flat track. Els dos pilots catalans que han sigut invitats pels promotors del certamen estatunidenc, tindran les motos i l’ajuda dels equips oficials de dos grans campions: Brad Baker i Jared Mees.

L’American Flat Track (AFT) arrancarà el proper 16 de març amb la inauguració del DAYTONA TT, un nou circuit de terra que te un quilòmetre de llargada i un salt espectacular de baixada.

Moltes de les regles de la RFME Copa de España de Flat Track, que recordem es va estrenar la temporada passada, han sigut formulades segons el reglament de l’AFT. Tot i això, els dos pilots catalans hauran de lluitar contra el jetlag, a adaptar-se a les noves motos i a treballar amb els tècnics americans, tot un repte esportiu.

Tan Cardús com Serra tindran l’assessorament de dos grans campions del món. Per una banda, Ferran Cardús treballarà amb Brad Baker i per l’altre, Franc Serra estarà amb Jared Mees.

Mees no ha treballat abans amb Serra, però tot i així, el tres vegades campió Grand National, confia amb l’habilitat del pilot berguedà.

Franc Serra esta ansiós per debutar a l’American Flat Track. Vol incrementar el seu nivell per així aconseguir la victòria a la RFME Copa de España de Flat Track en 2017.

franc-serra#18 FRANC SERRA “Estic molt content d’haver sigut un dels invitats a Daytona. Agraeixo als promotors de l’AFT i de la Copa de España per fer que això sigui possible. També vull donar les gràcies a Bell Helmets per seu recolzament. Sóc conscient que a Daytona hi trobaré un gran nivell, és per això que vaig allà per aprendre y per mostrar que nivell del Flat Track espanyol.

Copa d'Espanya de Flat Track Franc Serra Franc Serra Sala

Comentaris