Futbol Sala, Casserres Femení

El Casserres fa suar els punts a les líders (4-5)

El Casserres fa suar els punts a les líders (4-5)

El Puigfitó Casserres ha rebut aquesta setmana a les líders del grup, el Penya Esplugues. El partit es presentava molt difícil per a les berguedanes recordant el punyent resultat del partit d’anada, 8 a 0. Tot i així, les de Casserres ho han donat tot a la pista i s’han quedat molt a prop de prendre punts a les líders.

El partit ha començat amb un Penya Esplugues molt dominant, que ha fet seu el joc ràpidament i jugava amb eficàcia. La major part del partit s’ha desenvolupat a la pista de les berguedanes, que perdien bones pilotes quan tenien l’ocasió.  Abans dels deu minuts de joc, les visitants s’havien avançat i ràpidament havien respost les locals mitjançant Jeni Serralvo, tot i que novament es va decantar la balança a favor de les d’Esplugues amb un segon gol. Serralvo va tenir l’empat però l’àrbitre el va considerar no vàlid, així que el descans es va produir amb el marcador d’1 a 2.

A la represa, les noies del Casserres van sortir amb molta empenta, aconseguint dominar el partit els primer cinc minuts d’aquesta meitat i generant ocasions. No obstant això, les del Penya Esplugues van anar recuperant el lloc i van tornar a la situació de la primera meitat. Les visitants feien dos gols, el segon del quals amb polèmica, doncs la pilota hauria rebotat a la línia. El partit va embogir els darrers cinc minuts. Cèlia Guixé marcaria en dues ocasions per una altra de les visitants, posant el marcador a 3 a 5. En un córner, Judit Solà aconseguia fer el quart gol de les berguedanes, però amb les quatre centèsimes de joc restant, el partit va finalitzar amb derrota per les locals.

Xavier ParcerisaXavier Parcerisa Entrenador del Puigfitó Casserres

“Aquesta jornada h vingut el millor equip de la lliga, el quin està més ben preparat tan físicament com tàcticament. Nosaltres hem fet un sobreesforç per tirar el partit endavant. Ens ha faltat molt poquet però estic molt orgullós del treball que han fet les meves jugadores. Tant de bo tots els partits de la temporada ens sortissin així.”

 

FOTO: Cinquè gol del Penya Esplugues / Lídia López 

Penya Esplugues Primera Catalana FS Xavier Parcerisa

Comentaris