Natació

La berguedana Sheila Garcia guanya la 1a jornada del campionat català de figures de natació sincronitzada

La berguedana Sheila Garcia guanya la 1a jornada del campionat català de figures de natació sincronitzada

Catorze nedadores del Club Natació Berga – El Tossalet han participat aquest cap de setmana en la primera jornada del campionat català de figures que s’ha disputat a les piscines Sant Jordi, a Barcelona. Les nedadores berguedanes van competir en els nivells I, II i III juntament amb 283 noies d’arreu del país. En concret, el nivell I va comptar amb 83 participants; el II, amb 114; i el III, amb 110.

El millor resultat pel que fa als interessos berguedans va ser el de Sheila Garcia, que ser la guanyadora del nivell III. En la mateixa categoria, Daniela Núñez va ser 25a i Berta Lores, 84a. Al nivell II, Irune Sánchez va ser 28a, Marta González 60a, Núria Armengau, 62a, i Queralt Barrios, 94a. I, finalment, en nivell I, Laia València va ser 6a; Aina Molina, 20a; Dúnia Mollar, 22a; Tània Gonfaus, 22a; Sigrid Pérez, 27a; Carlota Culell, 42a; i Leire Fernández, 46a.

Les entrenadores Bea Rodríguez i Carme València valoren molt positivament els resultats i destaquen que les nedadores berguedanes s’han hagut d’enfrontar als millors equips de Catalunya. Tanmateix, el club espera que aquest bon inici de temporada marqui un any ple d’èxits.

CN Berga – El Tossalet figures piscina piscines Sant Jordi Sheila Garcia Sincronitzada

Comentaris