Handbol

L’Handbol Berga planta cara al líder però no pot seguir el ritme (28-36)

L’Handbol Berga planta cara al líder però no pot seguir el ritme (28-36)

L’Handbol Berga va sorprendre a tothom quan al minut a l’inici del partit es va situar 6 gols per sobre, en la visita del líder de la lliga, el Sant Cugat. Els pocs canvis i el cansament dels jugadors van impedir al Berga acabar competint un partit, que va tenir bastants gols: 28 a 36.

gimenez1L’inici del partit va ser pràcticament immillorable per al Berga. L’equip va sortir amb una sòlida 6-0 en defensa que posava moltes dificultats als visitants, mentre que en atac aconseguia imprimir un ritme alt i anotar a través de bones circulacions, jugades trenades i inclús diversos contracops. Els locals es posen 5 gols per davant al minut 9, cosa que obliga al Sant Cugat demanar temps mort. Tot i això, l’equip segueix anotant, en bona mesura pels gols llunyans d’Arnau Verdaguer i les penetracions de Marc Giménez, que posen un màxim avantatge de 6 gols. La lesió de Giménez i, sobretot, el cansament de l’equip, que només tenia 3 canvis (2 amb Giménez lesionat), van fer que l’equip es comencés a trobar amb dificultats de circulació en atac i el visitant els castigués molt a través de contracops. El Berga, però, vol resistir a través de jugades individuals, davant d’un rival que no es posa nerviós encara que vagi per darrere. El Sant Cugat aconsegueix posar-se per davant a les acaballes d’aquesta part, però el resultat al final és d’empat a 19.

VerdaguerLa segona meitat no va tenir gaire història. El líder va aconseguir un avantatge en el marcador que va anar augmentant paulatinament fins als 7 gols, i a partir d’aquí es va dedicar a aguantar el resultat. El Berga, sense la frescor de l’inici, pateix per anotar i segueix tenint problemes per aturar els contracops i els 36 gols que va acabar encaixant.

Amb 7 punts, els berguedans segueixen penúltims, a 3 punts de la salvació. El Club Handbol Terrassa B, 8è amb 11 punts, serà el pròxim desplaçament de l’equip.

QuicoSanzRetallQuico Sanz Entrenador Handbol Berga

“Hem estat molt forts a la primera part, amb una 6-0 molt potent. Tenen una altra marxa, perquè és el líder, aquesta no és la nostra lliga. El problema ha sigut la falta de banqueta, afegit a la lesió del Marc, que estava fent molt mal, portava molts gols destrossant i estava destrossant la defensa. No teníem més rotacions de primera línia, i hem hagut de fer un 4-2 a la 2a part. Han sigut molt regulars i no han perdonat cap ocasió. Sense físic i sense canvis no hem pogut fer-hi més”.

verdaguerretallArnau Verdaguer Jugador Handbol Berga

“Hem plantejat molt bé al partit, amb una 6-0 forta que els dificultava atacar. També hem evitat perdre pilotes, per evitar contracops i hem fet una bona selecció de xuts. No hem pogut controlar l’avantatge durant tot el partit i el físic ha passat molta factura. He començat bastant bé, però amb el cansament he anat baixant”.

traveserarols

 

Victòries del Cadet i l’Aleví

Els equips de la pedrera sí que van guanyar els seus respectius partits. El cadet va guanyar al Vilamajor per 25 a 20, i se situa 3r amb 18 punts, a l’espera d’un resultat que el tornaría al 4t lloc. La setmana vinent l’equip visitarà al Ripollet, el cuer de la categoria, que només suma 2 punts.cadet

Per la seva banda, l’aleví també va complir i es va imposar per 7 gols a 9, en la visita a Balsareny. L’equip segueix líder amb 9 punts en 5 partits, i aquesta setmana prepararà la visita al camp de l’Agramunt, que, amb un partit menys, és el 4t classificat, amb 2 punts.

 

 

FOTOS: Aleix Camprubí

arnau verdaguer Berga Handbol handbol berga marc giménez quico sanz

Comentaris