Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, Montmajor FC

El Berga B perd una oportunitat d’or d’acostar-se a la promoció d’ascens a Tercera Catalana (2-2)

El Berga B perd una oportunitat d’or d’acostar-se a la promoció d’ascens a Tercera Catalana (2-2)

El filial del Club Esportiu Berga ha empatat a 2 aquest cap de setmana, a casa, contra el Sallent B. Els berguedans rebien els sallentins sabent que el Puigcerdà havia empatat el dia abans al camp de l’Artés i que, per tant, una victòria els col·locaria a només quatre punts dels de la Cerdanya. Però també eren coneixedors del potencial del Sallent, un equip acostumat a jugar en camps grans com el de Berga que, de fet, és a només un punt de l’equip berguedà a la classificació.

Els berguedans van remuntar el gol inicial d’Artur Serra amb un gol de Marc Picado i un altre de Jordi Sensada abans del descans. Malgrat tot, a la represa el Sallent va ser capaç d’empatar el partit amb una diana d’Oriol Simon al minut 78 i els punts es van haver de repartir. L’empat manté el Berga B a 7 punts de la segona plaça, que ara mateix és del Puigcerdà i dóna accés a la promoció d’ascens a Tercera Catalana. A més, però, els berguedans veuen com el Calders els supera a la classificació i els relega a la cinquena plaça. Per la seva banda, el Sallent cau fins la 7a però segueix a només un punt del filial del Berga.

L’Alt Berguedà s’endú un derbi intens contra el Montmajor

El CCR Alt Berguedà va aconseguir una victòria important al camp del Montmajor per un ajustat 3 a 4. Els locals es van avançar en el marcador en el primer minut de partit amb un gol de Vaja Narmania, però van veure com el rival remuntava el xoc abans del descans amb tres gols a pilota aturada, obra de Gerard Puig, Marc Quesada i Albert Gaona. A la represa, el Montmajor va donar emoció al partit amb un gol d’Iñaki Sánchez en els primers minuts, però Gaona, altra vegada, va ampliar l’avantatge per l’Alt Berguedà i va fer el 2 a 4 a falta de mitja hora pel final. El Montmajor, però, a base de creure-hi, va fer el 3 a 4 gràcies a una rematada de Jordi Montanyà quan encara quedaven deu minuts, però el 3 a 4 acabaria sent definitiu.

Amb aquest resultat, l’Alt Berguedà avança el Montmajor a la classificació i se situa 10è, amb 14 punts. Per la seva banda, el Montmajor perd un lloc i és 11è, amb 13 punts.

El Casserres remunta un 2 a 0 i es retroba amb la victòria

El Casserres s’ha retrobat amb la victòria aquest cap de setmana al camp del Minorisa Sagrada-Font després de ser capaç de remuntar un 2 a 0 en contra en una gran segona meitat. Els locals es van avançar en el marcador en el primer temps amb un gol de Jesús Pallas i un altre, de David Muñoz. A la represa, però, el Casserres va tardar ben poc a retallar distàncies, amb un gol d’Oriol Torras al minut 46. El propi Torras s’encarregaria de fer l’empat a falta de 20 minuts i, quan el partit estava a punt de morir, Sergi Fíguls decantaria el marcador pels casserrencs i col·locaria el definitiu 2 a 3 al marcador.

La victòria fa que el Casserres agafi distància respecte la Minorisa. Els de Miquel Crespo són ara mateix dotzens, amb 13 punts, mentre que la Minorisa és 13a, amb 10.

El Gironella surt escaldat del camp del Calders (5-0)

El Gironella B ha començat la segona volta encaixant una golejada al camp del Calders, un dels equips més potents de la categoria a casa, on només ha cedit 4 punts. Els del Moianès van avançar-se en el marcador poc abans del descans i van rematar la feina a la represa amb quatre gols repartits entre el minut 50 i el 80. El filial del Gironella, doncs, va aguantar dins el partit durant la primera part, però va acabar acusant el desgast físic a la segona meitat.

La derrota no té efectes a la classificació pel Gironella, però sí que és important pel Calders. Els gironellencs segueixen a la 14a posició, amb 8 punts, mentre que el Calders avança tres equips (entre els quals, el Berga B) i se situa al 4t lloc, amb 29 punts.

 

La resta de resultats i la classificació del grup 1 de Quarta Catalana, aquí.

 

FOTO. Jordi Sensada (Berga B) en l’acció del segon gol del seu equip en el partit d’aquesta setmana contra el Sallent B / AUTOR: Aleix Camprubí

Grup 1 Quarta Catalana

Comentaris