Futbol, C AT Gironella

Pocs homes, molt treball i recompensa agredolça (1-1)

Pocs homes, molt treball i recompensa agredolça (1-1)

L’Atlètic Gironella ha empatat a 1 aquest cap de setmana al camp del Castellar. Els gironellencs afrontaven un nou compromís condicionats per les baixes, però, a diferència del que es va veure a Terrassa la setmana passada, a Castellar l’equip va competir i va fregar la victòria. Els de Ponti es van avançar a la primera meitat, però el conjunt local va empatar el partit a les acaballes de l’enfrontament.

El Gironella es va trobar molt còmode sobre el terreny de joc durant bona part del partit. Com ja ve sent habitual en els desplaçaments, els del Berguedà van cedir la possessió al rival i es van dedicar a defensar amb solidesa i a sortir al contracop amb cert perill. L’estratègia va funcionar molt bé durant els primers 45 minuts, i és que el Castellar gairebé no es va aproximar a la porteria defensada per Xiscu, mentre que el Gironella va arribar amb perill en diversos contraatacs ben trenats. A més, quan encara no s’havia arribat a la mitja hora de joc, els de Ponti van servir un córner en curt, Safont va penjar una bona pilota a l’àrea i Rafa Zafra va rematar amb autoritat per fer l’1 a 0. Amb l’avantatge pel Gironella s’arribaria al descans.

A la represa, el Castellar va prémer una mica l’accelerador i va dominar més, ja que el Gironella va començar a acusar el desgast físic de la primera meitat. Ara bé, les ocasions pels locals no acabaven d’arribar i les opcions de victòria dels gironellencs augmentaven amb el pas dels minuts. Per si això fos poc, els de Ponti van tenir més d’una ocasió clara al contracop, però no les van saber transformar i ho van acabar pagant. Al minut 87, un córner penjat a la mateixa àrea on a la primera part Rafa havia fet l’1 a 0 va servir al Castellar per fer l’empat i condemnar al Gironella a repartir els punts.

El post-partit: Castellar 1 Gironella 1

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“L’equip ha treballat molt bé, molt millor que el dia de Terrassa. Sí que és cert que el rival portava una mica més el pes del partit, però vam mostrar-nos molt sòlids en defensa i no vam tenir massa problemes. Els jugadors ofensius es van implicar en tasques defensives i van treballar com a bloc. Ells ens van crear molt poc perill, sobretot a la primera meitat, i això és un èxit. Potser l’empat acaba sent just perquè van portar el pes del partit, però sap greu perquè vam tenir la victòria a tocar. D’altra banda, és una pena la manca d’efectius. Vaig tornar a convocar dos jugadors del filial i el cert és que al final del partit vaig trobar a faltar un canvi pels homes de dalt. M’hagués anat molt bé tenir-lo, però és el que hi ha”

rafa-zafraRafa Zafra Jugador de l’Atlètic Gironella

“Vam fer un partit molt seriós. Tenim moltes baixes i encara notem la baixa del Ferran Sibila, però ahir vam plantar cara. A la primera meitat, tot ens va anar de cara: vam tenir dues o tres ocasions i en vam ficar una, i el rival no va crear-nos massa perill perquè en defensa també estàvem bé. Però a la segona vam patir una baixada física important i el rival ens va apretar. Tot i això, vam aguantar el resultat fins ben bé al final i sap greu que ens empatin quan ho teníem tant a prop. Al final hem de donar l’empat per bo perquè és en un camp difícil i hi arribàvem amb unes condicions complicades, però és una llàstima no haver sumat els tres punts veient com va anar el partit”

Castellar Jordi Pont Ponti Rafa Zafra Segona Catalana

Comentaris