Atletisme

L’equip femení del JAB Berga es classifica pel Campionat d’Espanya de cros curt per clubs

L’equip femení del JAB Berga es classifica pel Campionat d’Espanya de cros curt per clubs

Gran actuació del JAB Berga al Campionat de Catalunya de cros curt, que s’ha disputat aquest diumenge a Riudellots de la Selva. Les atletes del JAB han aconseguit una més que valuosa 4a posició a la general que els dóna accés directe al Campionat d’Espanya de la modalitat. La cita estatal serà el proper 26 de febrer a la localitat valenciana d’Orpesa de Mar.

Era la segona vegada que el JAB participava en el campionat català, però les expectatives eren molt més altes que en l’anterior edició. Fa un any les atletes de Berga es van quedar a les portes del Campionat d’Espanya i enguany no han deixat escapar l’oportunitat per redimir-se. L’equip format per Vanesa Chirveches, Marta Castillejo, Núria Cascante, Aina Picas, Ester Reguant i Lídia Pons van quedar quartes, per darrere el CA Manresa, el CA Granollers i el CA La Sansi.

En concret, comptaven les quatre millors marques de cada equip i la Federació Catalana d’Atletisme atorgava un bitllet pel campionat espanyol als quatre primers classificats a la general de clubs. El JAB, doncs, va ser el darrer en completar la llista de classificats, però aconsegueix així un dels objectius de la temporada.

Les reaccions

nuria-cascanteNúria Cascante Atleta del JAB Berga

“Quan vam saber el resultat, vam quedar molt sorpreses perquè no ens esperàvem quedar tant amunt. La veritat és que el dia no ens va ajudar: feia molt fred, vent i pluja, i no va ser gens fàcil. Tot i això, totes vam ser capaces de sobreposar-nos a les condicions adverses i ho vam tirar endavant juntes. Ara, encarem el Campionat d’Espanya, una cita que ens fa molta il·lusió, ja que l’any passat ens vam quedar a ben poc d’accedir-hi i fa un any que l’esperem amb moltes ganes”

vanesa-chirvechesVanesa Chirveches Atleta del JAB Berga

“Estem molt contentes perquè el temps que feia ahir era bastant dolent, amb molt fred, pluja i vent. Quan vam arribar, vam veure que hi havia molt fang a la pista i vam patir per possibles relliscades durant la cursa. Però a l’hora de la veritat vam sortir a per totes i ens vam trobar molt bé. No són ni 4 quilòmetres i és tot una mica agònic perquè has d’anar al màxim des del principi fins que creues la línia d’arribada. I això ahir era complicat perquè feia molt fred i semblava difícil entrar en calor amb aquelles temperatures”

Campionat d'Espanya Campionat de Catalunya campionat de cros curt JAB Berga Núria Cascante Vanesa Chirveches

Comentaris