Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

L’Avià B suma la tercera victòria consecutiva i s’enganxa a la lluita per la quarta plaça (2-1)

L’Avià B suma la tercera victòria consecutiva i s’enganxa a la lluita per la quarta plaça (2-1)

L’Avià B no perd des del 30 d’octubre i això es nota a la classificació. La seva situació ha canviat radicalment després de sumar 17 dels últims 21 punts, i és que el conjunt de Lluís Fornell és ara mateix 7è, amb 27 punts, a només un punt de la 4a plaça i a 6 de la tercera. Aquesta setmana els avianesos s’han imposat al Sant Andreu de la Barca per 2 a 1 gràcies als gols de Blai Gragés i Kevin Coletas. Els visitants, que lluiten a la 12a posició per agafar distància respecte la zona de descens, van retallar distàncies a les acaballes del partit, però de res va servir perquè els 3 punts es van quedar al Berguedà.

La resta de resultats i la classificació del grup 6 de Tercera Catalana, aquí.

Puig-reig i Sant Salvador de Cercs ensopeguen al grup 7

Els equips berguedans del grup 7 de Tercera Catalana no han tingut la mateixa sort. D’entrada, l’Olvan no va poder disputar el seu partit al camp del Sant Pere Nord, que va quedar suspès. D’aquesta manera, els olvanesos segueixen al pou de la classificació: cuers, amb només un punt, després de disputar 15 partits.

Els altres dos conjunts de la comarca van ser incapaços de treure punts dels seus compromisos. El Puig-reig va veure’s superat pel Juan XXIII per un contundent 3 a 0. Un gol a les acaballes de la primera meitat i dos més, al primer tram de la represa, van sentenciar el partit. Tot i la derrota, el Puig-reig es manté a la cinquena posició, amb 26 punts, però veu com els dos primers classificats s’allunyen a 12 punts.

Per la seva banda, el Sant Salvador de Cercs va caure derrotat amb claredat al camp del Joanenc per 4 a 1. Els locals es van avançar a l’inici de la primera meitat i van fer el segon just abans del descans. A la represa van tardar ben poc a fer el tercer, que sentenciava pràcticament el partit. Wahid va retallar distàncies quan restava un quart d’hora de partit, però el Joanenc va tenir temps de fer el quart abans del xiulet final. La derrota fa que el Sant Salvador perdi una posició i, per tant, torni a caure en zona de descens: és 16è, amb 13 punts.

La resta de resultats i la classificació del grup 7 de Tercera Catalana, aquí.

Tercera Catalana

Comentaris