Atletisme

Vanesa Chirveches i Josep Roset es proclamen guanyadors de la primera Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola

Vanesa Chirveches i Josep Roset es proclamen guanyadors de la primera Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola

Aquest diumenge dia 8 de gener s’ha disputat la primera edició de la Cursa de Reis organitzada pel grup de Joves Atletes de Berga (JAB). La seu escollida va ser la petita població de Sant Julià de Cerdanyola, a l’Alt Berguedà, que va comptar amb gairebé tants corredors com habitants té.

La cursa constava de 5km transcorreguts al llarg del nucli urbà de Sant Julià així com per les rodalies de muntanya. En aquesta hi van prendre sortida 150 atletes d’arreu del país, comptant entre ells el periodista esportiu de TV3, Xavier Bonastre. També es va disputar una cursa infantil on hi van participar una seixantena de joves corredors. La particularitat d’aquesta competició, emmarcada en les celebracions del dia de Reis, va ser la corona que tots els corredors van lluir al llarg de la cursa així com també un cop a dalt el podi.

El guanyador de la categoria masculina va ser Josep Roset, dels Desmuntamarges de Navàs, amb un temps de 20min 40s. El van acompanyar al podi Pol Raich i Àngel Nevado, tots dos amb poc més de 21min i companys al JAB. Pel que fa a la categoria femenina, la vencedora va ser, amb un temps de 25min i 18s, Vanesa Chirveches molt seguida de Núria Cascante, amb 25min i 50s. Va tancar el podi Aina Picas amb un temps de poc més de 26min. Les tres atletes formen part del JAB.

“L’horari i les condicions meteorològiques van fer d’aquesta primera edició de la Cursa de Reis una molt bona experiència”, explica Alfons López, president del JAB. “La població i l’Ajuntament van quedar molt satisfets amb la competició, així com també nosaltres”, remarca. La bona acollida, reflectida també en el nombre de públic assistent, han influït en la decisió del club de tirar endavant aquesta iniciativa el proper any.

 

FOTO: Podi de la I Cursa de Reis / Joves Atletes de Berga (JAB)

Cursa de Reis JAB Sant Julià de Cerdanyola

Comentaris