Atletisme

El JAB omplirà de gom a gom Sant Julià de Cerdanyola amb gairebé 150 inscrits a la Cursa de Reis

El JAB omplirà de gom a gom Sant Julià de Cerdanyola amb gairebé 150 inscrits a la Cursa de Reis

Prop de 150 atletes participaran el proper diumenge, 8 de gener, a la 1a Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola, de 5 quilòmetres i organitzada pel JAB. Es tracta d’una nova oferta atlètica a la comarca per les festes de Nadal, que complementa la que ja dóna cada 31 de desembre el Club Atlètic Berga amb la Sant Silvestre de Berga. Alfonso López, president del JAB, ha explicat a EntreRivals.cat que l’organització ambientarà la prova d’acord amb les dates en què es disputa. Així, entre d’altres iniciatives, els participants prendran lloc a la línia de sortida amb una corona de Reis.

Superar el centenar d’inscrits és tot un èxit per a l’organització, segons ha afirmat López. “Ens ha sorprès molt arribar a aquesta xifra d’inscrits, ja que és la primera vegada que organitzem aquesta cursa i sempre és incert saber si atraurà”, ha reconegut el president del JAB. A més, a banda dels gairebé 150 inscrits a la prova gran, l’organització té comptabilitzats una setantena de nens i nenes inscrits en les proves infantils.

Pel que fa als horaris, són lleugerament diferents als que acostumen a tenir les proves atlètiques matinals. El fet que es disputi en un municipi fred com Sant Julià ha propiciat que el JAB opti per donar la sortida més tard del normal, avançat el matí. En concret, la prova gran es disputarà a les 11 del matí, mentre que les curses infantils començaran una hora més tard, a partir de les 12.

Com a anècdota, el periodista esportiu i presentador de TV3 Xavier Bonastre és a la llista d’inscrits, de manera que, en principi, formarà part del centenar llarg d’atletes que correran a Sant Julià el proper diumenge.

cursa reis sant julia

 

FOTO. Sant Julià de Cerdanyola / Cursa Reis Sant Julià de Cerdanyola

Cursa de Reis JAB Sant Julià de Cerdanyola

Comentaris