Motor

3 berguedans entre els millors pilots del món

3 berguedans entre els millors pilots del món

Prop de 8.900 espectadors es van aplegar ahir al Palau Sant Jordi de Barcelona on van viure una gran tarda d’espectaculars mànigues sense gairebé descans.

Marc Marquez es va convertir en el gran dominador de la quarta edició del Superprestigio Dirt Track, guanyant tant en la categoria Superprestigio com la Superfinal (combinada de la categoria Superprestigio i Open). Destacar la segona posició del manresà Toni Elias, la gran sorpresa de la nit.  L’americà Brad Baker es va haver de conformar amb la tercera posició de la Superfinal. Pel què fa al podi de la categoria Open, Brad Baker va ser el més ràpid seguit del tarragoní Gerard Bailó i Thomas Chareyre. 

general

Els berguedans Josep Piedra, Jordi Casas i Joan Noguera no van poder passar a les finals. Per una banda Josep Piedra va finalitzar quart a la repesca però no li va valer ja que només accedia a les finals el pilot amb millor temps.  Jordi Casas va patir una caiguda a la repesca que va disputar juntament amb Piedra, el pilot de Montmajor va estar una estona al terra sense moure’s però finalment es va aixecar i va poder reprendre la repesca on va acabar en tercera posició. I finalment Joan Noguera, tot i quedar tercer en alguna classificatòria, també va patir una caiguda a la repesca i va finalitzar en darrera posició.

Potser no són uns resultats brillants, però el simple fet de poder participar en un esdeveniment d’aquesta talla, amb pilots mundialistes, i amb una projecció mediàtica, fa que els tres pilots berguedans valorin molt positivament aquesta experiència.

perfil piedra

Josep Piedra (79)

“Gran experiència al Palau Sant Jordi. Llàstima de les males sortides i del grip que anava perdent la pista al llarg de la tarda que ha convertit les carreres en batalles campals. Tot i això tornem sencers a casa i això és el que importa!”

 

 

perfil cames

Jordi Casas (31)

“Realment estic molt content per haver pogut gaudir d’aquesta gran experiència. Una mala posició a la sortida de graella  m’ha deixat fora per poder competir pels primers llocs de la classificació, però intentaré millorar cada vegada més per intentar poder córrer un altre cop a la següent edició.”

 

perfil joanJoan Noguera (211)

“Ha sigut una experiència molt gran. Em notava bastant bé i a gust corrent amb el crup que em va tocar. Llàstima que em feien sortir per la banda lateral a les sortides i cada cop m’arrambaven cap a l’exterior. Tot i així, em va anar millor del que m’esperava.”

 

Recordar l’absència del pilot del Motoclub Baix Berguedà, Franc Serra, per no estar convidat per l’organització i no haver participat a la Copa Rodi Dirt Track.

piedraa

joan noguera ç

camas

FOTOS: Els tres pilots berguedans ahir al Palau Sant Jordi de Barcelona   AUTOR: Meritxell Pey

Joan Noguera Jordi Casas Josep Piedra Superprestigio Dirt Track

Comentaris